12:04, 21 Aprilie 2015 publicat în Noutati

Diamond by Adesgo, unul dintre cei mai mari producatori de dresuri si lenjerie, lanseaza Diamond Design, colectia primavara-vara 2015, care include o serie completa de produse, de la lenjerie intima fara cusaturi si dresuri, pana la costume de baie si produse Shapewear, prelucrate prin tehnologia Seamless. Lenjeria fara cusaturi este perfecta pentru a fi purtata pe sub hainele mulate pe corp, conferind lejeritate si discretie.

Comunicat de presa

„Noua colectie de lenjerie seamless este o provocare pe care o lansam tuturor femeilor. De aproape 100 de ani realizam produse de calitate si, cu fiecare colectie, am cautat sa le oferim ceva nou, inovator. Iar Diamond Design reflecta exact aceasta traditie a inovatiei” declara Yaron Mund, CEO Adesgo.Tehnologia Seamless permite tricotarea produselor fara cusaturi, cu modele din microfibre cu diverse compozitii sau materiale cu grade diferite de compresie, care modeleaza silueta si nu sunt vizibile sub hainele mulate.

Colectia Diamond Design completeaza oferta de dresuri si lenjerie Diamond by Adesgo - Magic Modelator, Bumbac Organic, DryFeel Microfibra fara cusaturi sau linia sport Diamond Pro. Alaturi de tehnologia Seamless, Diamond by Adesgo utilizeaza numeroase alte solutii inovatoare: Transwet este tehnologia care asigura microfibrelor un bun control si transport al umiditatii si proprietati similare bumbacului, lasand pielea sa respire, in vreme ce QuickDry, este utilizata pentru articolele de imbracaminte si lenjerie sport, si are proprietati superioare de absorbtie a transpiratiei.

Colectia Diamond Design se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor si cuprinde produse pentru trei generatii - de la maiouri si bustiere pentru fetite, lenjerie intima pentru adolescente, pana la produse Shapewear potrivite pentru acele imperfectiuni care apar odata cu varsta.

Colectia Diamond Design va fi disponibila, incepand cu luna mai, in toate magazinele Diamond by Adesgo din Bucuresti, si la unii dintre retailerii importanti, cum ar fi Carrefour.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri