Piele care arde? Cu noul Balsam after shave Sensitive Cooling, cu efect de racorire, de la NIVEA MEN spui STOP iritatiilor, manc

Daca te regasesti in categoria barbatilor cu piele sensibila, probabil stii deja ca majoritatea produselor de barbierit contin alcool si mentol, ingrediente ce usuca pielea si intensifica iritatiile pe piele sensibila.

Comunicat de presa

Conform studiilor, 57% dintre barbati au un ten sensibil si se confrunta cu probleme de iritatie a pielii. Pielea iritata, mancarimea, roseata, sunt doar cateva senzatii care fac din barbieritul tenului sensibil o activitate neplacuta.

Este timpul sa scapi de pielea iritata si sa ai o intensa senzatie de racorire dupa barbierit!

NIVEA MEN lanseaza o noua gama cu o formula inovatoare, fara alcool, ce calmeaza si hidrateaza pielea sensibila, oferindu-i, in acelasi timp, o senzatie placuta de racorire: NIVEA MEN Sensitive Cooling.

Balsamul dupa ras NIVEA MEN Sensitive Cooling calmeaza rapid iritatiile si roseata pielii iritate, hranind pielea datorita extractului natural de musetel, alge de mare si vitamina E. Formula inovatoare fara alcool se absoarbe rapid si ofera tenului sensibil hidratare intensa si o senzatie placuta de racorire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Imbogatit cu extract de musetel, alge de mare si vitamina E, Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive cooling protejeaza pielea sensibila impotriva iritatiilor si combate senzatia de mancarime si roseata in timpul barbieritului. Formula cu 0% alcool lasa pielea hidratata si ii ofera o senzatie placuta de racorire dupa barbierit. Pret recomandat: 17.10 Lei, 200 ml.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri