Fiecare femeie stie cum sunt acele zile in care parul are un aspect tern. Nu arata neaparat rau, insa nu are nicio forma. Lipsa de timp si de energie pentru aranjarea lui sunt principalele motive. De multe ori numai gandul de a folosi un uscator de par si stiind cat dureaza procesul, ne determina sa renuntam si sa il lasam sa se usuce natural sau il prindem in coada, cat sa nu ne mai deranjeze. Acum, multumita produselor Braun, femeile pot prelua controlul si scapa de zilele in care parul nu are nicio forma… Prezentam noua colectie Braun PowerPerfection – o gama de uscatoare de par ultra-puternice, compacte si usoare, pentru rezultate rapide si fara efort.

Comunicat de presa

Ambasadoarea Braun Beauty, Jessica Alba, afirma: „Ca pentru fiecare mama care lucreaza, timpul este pretios, de aceea ma bazez pe ustensile de frumusete care sunt rapide si eficiente si tocmai de aceea sunt asa mare fana a noilor uscatoare de par Braun PowerPerfection.”

Fiecare uscator vine cu un varf special pentru uscare precisa si combina temperatura optima de uscare cu circulatia unui mare volum de aer pentru a asigura un finish rapid, puternic. Satin Hair 5 se lauda si cu tehnologia ionica Braun, asigurand camuflarea varfurilor razlete.

„Ca hairstylist caut intotdeauna produse de calitate superioara, care ofera rezultate optime, dar sunt usor de utilizat. De aceea colectia PowerPerfection este atat de speciala: design-ul usor al uscatoarelor face uscatul parului mai placut, dar ofera rezultate precise si eficiente, rapid”, spune ambasadorul si stylistul Braun Global, Sascha Breuer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Odata ce ai dat uitarii aspectul tern al parului tau si ai obtinut baza pe care ti-o doreai cu colectia Braun PowerPerfection, de ce sa nu creezi un look cu adevarat stylish? Fie ca vrei par neted si drept sau bucle relaxate, exista cate un produs Braun care sa-ti implineasca fiecare nevoie – optiunile sunt nelimitate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri