12:03, 18 Martie 2015 publicat în Noutati 130 share-uri

Daca n-ați ajuns inca in Delta sau ați fost, dar v-a obosit forfota verii, e musai sa alegeți luna mai. Alegeți-va un program cu multe plimbari pe ape si un aparat foto cu un card mare de memorie si veți trece aceasta (mini)vacanța in categoria celor de neuitat. Iata de ce:

Comuncat de presa

PASARILE. Sunt mai active decat oricand, vin aproape, stau pe canale, se hranesc frenetic. Pelicani, lebede, egrete si starci sunt o garanție tot sezonul, dar in mai, cu un ghid bun, puteți vedea fara sa le deranjați cuiburile de chira de balta sau lisița, cu oua cafenii cu picațele sau chiar cu pui, daca mergeți catre finalul lunii.

Citeste si:
Hacienda de Mare Olimp lansează Anika by the Sea
Hacienda de Mare Olimp...

APA. E de obicei mare si asta inseamna ca numarul traseelor pe care le puteți face cu barca sau a lacurilor in care puteți intra creste exponential. O cota a apelor de 3 metri la Tulcea, cum a fost anul trecut, transforma totul intr-un mirific ținut lacustru.

LINISTEA. Nu sunt pescari (e inca prohibiție), nu sunt concedii, e doar soare, verde, apa si liniste. Cand nu e aglomerație, localnicii sunt mai puțin grabiți, gasiți barci mai usor si serviciile de cazare si masa sunt mai bune.

Citeste si:
300 de pui de nisetru au fost eliberați în Dunăre
300 de pui de nisetru au fost...

Daca vreți sa stați undeva unde sa aveți siguranța confortului, Wi-Fi, piscina, vinuri alese atent si bucatarie tradiționala interpretata modern, puteți alege Doi Capitani din Crisan. 4 zile cu transfer la si de la Tulcea, cazare, masa si trasee turistice in fiecare zi costa 990 lei. Detaliile ofertei le gasiți la www.pensiunedeltadunarii.ro.

Foto: delta - shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri