In perioada 9 martie – 5 iulie, Compeed te invita la concurs pe www.pentrucapantofi.ro! Participa si ai sansa sa castigi, saptamanal, o pereche de pantofi creata chiar de tine!

Comunicat de presa

Cumpara un produs Compeed, intra pe www.pentrucapantofi.ro si inscrie seria si numarul bonului fiscal in formularul de concurs sau trimite-le prin SMS la 1779*. In perioada 9 martie - 5 iulie poti castiga, saptamanal, o pereche de pantofi cu un design creat de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Visezi de mult la perechea de pantofi ideala? Ti-ai dorit sa fii propriul tau designer de pantofi si sa iti poti realiza singura modelele dorite? Compeed iti da sansa sa-ti transformi dorinta in realitate. Intra pe www.pentrucapantofi.ro si exprima-ti creativitatea, realizand cele mai spectaculoase modele de pantofi.

Negri sau colorati, cu toc sau balerini, cu accesorii sau bareta, vei putea desena singura oricate schite de pantofi doresti. Iar daca te inscrii in campanie, ai sansa sa castigi, prin tragere la sorti, chiar perechea de pantofi desenata de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Noi, fetele, stim ca nimic nu e imposibil atunci cand purtam pantofii nostri preferati. Si, chiar daca uneori ne dau batai de cap, nu vrem sa renuntam nicicum la ei. Pentru ca acum avem mereu la indemana un plasture Compeed discret si delicat, care ne ajuta sa ramanem pe tocuri fara batai de cap sau de picioare.

Fii propriul tau designer de pantofi si Compeed iti transforma ideile in realitate! Intra pe www.pentrucapantofi.ro si creeaza-ti, alaturi de Compeed, perechea de pantofi mult-visata!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri