La Bibliotheque dedica sezonul cald remodelarii si ingrijirii corporale. Salonul de frumusete si carti bune isi imbogateste oferta cu terapii anticelulite efectuate cu ajutorul Celullift Pro, un aparat unic in Romania.

Comunicat de presa

Tratamentul cu acest echipament face parte dintr-un program complex care include bauturi drenante, produse cu efect remodelant si sedinte cu Cellulift Pro. Este primul tratament care combina eficienta produselor cosmetice, a suplimentilor nutritivi si performanta tehnica a unui echipament profesional de ultima generatie.

Cellulift Pro utilizeaza o tehnologie recunoscuta, metoda vaccum-masaj mecanic cu role ce actioneaza asupra tuturor tipurilor de celulita - incipienta, stabilizata si fibrotica. Tonifica pielea prin stimularea fibrelor de elastina si colagen. In urma tratamentului pielea este uniformizata iar corpul capata un contur nou.

Cellulift Pro este un echipament aflat in exclusivitate la La Bibliotheque Centre Beaute.

Abonamentele de remodelare corporala Cellulift PRO dezvoltate de la La Bibliotheque Centre Beaute sunt urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Leagăn pentru toată copilăria
  • PACHET DE REMODELARE CORPORALA – Cellulift PRO – 10 sed tratament plus o sedinta demonstrativa inclusa – 1000 lei
  • Sedinta individuala de remodelare corporala - Cellulift PRO – 150 lei
  • Sedinta individuala de remodelare corporala regionala – Cellulift PRO -- 80 de lei
  • Pachet de remodelare corporala regionala - Cellulift PRO – contine 10 sedinte de tratament regional plus o sedinta demonstrativa inclusa – 550 lei

***

La Bibliotheque. Strada Duiliu Zamfirescu numarul 10. Telefon 021 212 5171 sau 0749 777 777. www.labibliotheque.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri