Intampina vara cu multa energie si pofta de viata. Intre 23 mai – 5 iunie, bucura-te de noi reduceri si promotii de la Centrofarm. Daca vei avea o perioada agitata cu multe proiecte sau probleme de rezolvat, remediul tau natural pentru a combate stresul este Calmogen.

Comunicat de presa

La o cutie cumparata, vei primi una cadou. Acest supliment alimentar cu extract din plante va fi remediul tau perfect pentru relaxare.

Sanatatea ta este cea mai importanta! Asigura-ti necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru a fi plin de energie intreaga zi. Incearca Feroglobin B12, lichid sau capsule. La fiecare dintre cele doua produse cumparate, vei primi unul cadou. Acest supliment alimentar cu fier, zinc si complex de vitamine B te ajuta sa previi anemia. De asemenea, pentru a creste vitalitatea organismului, alege comprimatele Maxi Life cu vitamine si minerale. Te vei bucura de aceeasi oferta 1+1 cadou.

Daca te confrunti cu un deficit de calciu, alege Calcidin Calciu, aflat acum la un pret redus, si nu lasa aceasta problema sa se agraveze. Pentru cel mic, primesti cadou Bioland Junior Sirop Calciu + D3, la achizitionarea de produse din gamele Cavit Junior si Bioland Junior in valoare de minim 8 lei. Astfel, intreaga familie va fi protejata de simptomele neplacute cauzate de lipsa de calciu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Tot pentru copii, vei gasi la reducere Minimartieni Gummy cu echinacea. Acest complex de multivitamine, sub forma de jeleuri aromate, va fi un aliat puternic in lupta impotriva virusurilor, tinand raceala la distanta.

Multe alte surprize te asteapta la Centrofarm. Pentru persoanele care sufera de tulburari-gastrointestinale, Degasil este acum la un pret redus, fiind un remediu potrivit pentru disconfortul intestinal. De asemenea, femeile care doresc sa inlature efectele secundare generate de contraceptia hormonala pot incerca 4femina. La o cutie cumparata, cea de-a doua va putea fi achizitionata la jumatate de pret.

*Oferta este valabila in perioada 23 mai – 5 iunie 2014 in limita stocului disponibil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri