Vara este anotimpul rasfatului, al senzualitatii si al relaxarii. Vara aceasta descopera-le pe toate intr-un strop de lichior crema.

Comunicat de presa

Vara este anotimpul rasfatului, al senzualitatii si al relaxarii. Vara aceasta descopera-le pe toate intr-un strop de Amarula, lichiorul crema originar din Africa de Sud. Amarula capteaza exotismul unui continent misterios intr-o aroma unica si intensa. Lichiorul fin este o descoperire in sine, a aromelor pure, salbatice, dar totodata sofisticate, este o experienta plina de rafinament.


In 1989 Amarula si-a inceput calatoria in peste 100 de tari, si continua sa rasfete gusturile prin ingredientul sau unic: fructul marula. Acesta creste in salbaticia sub-ecuatoriala din Africa de mii de ani, iar incercarile de a cultiva controlat marula au esuat de fiecare data. Pentru ca nu s-au lasat “domesticite”, fructele marula se culeg doar din salbaticie, ceea ce confera acestei bauturi fine o nota de exclusivitate.

Mai mult decât atât, copacul marula, cunoscut in legendele africane drept “Copacul Casatoriei” este un simbol de fertilitate si unitate, iar fructul sau unic este preferatul elefantilor. In egala masura, localnicii il consuma si ii apreciaza proprietatile curative si… afrodisiace.

Odata cules, fructul marula, care contine de patru ori mai multa vitamina C decât o portocala, trece printr-un proces amanuntit de preparare si fermentare. Licoarea de Marula astfel obtinuta este dublu distilata si lasata la maturat in butoaie de stejar timp de doi ani. Intr-un final, aromele pregnante se impletesc cu cea mai fina frisca pâna se obtine un lichior care rasfata si gusturile sofisticate.

Rafinamentul lichiorului Amarula este recunoscut pe plan international nu numai prin aroma inconfundabila, ci si prin premiile obtinute, precum medalia de aur la Concursul Mondial de la Bruxelles din 2011.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri