O piele sanatoasa este o piele frumoasa! Orice femeie stie ca tenul reactioneaza deosebit de sensibil la diferitele influente din exterior, dar si din interior.

Crema de zi cu iris - Protejeaza si hidrateaza

Aceasta crema de zi cu iris cu actiune intensiva hranitoare si protectiva stimuleaza capacitatea pielii de a-si reface echilibrul de umiditate. Ingrediente naturale atent selectionate si crescute organic, stimuleaza si asigura hidratarea pielii. Uleiurile pretioase de plante, ulei de jojoba si ceara naturala confera pielii o placuta senzatie de netezime si elasticitate, protejeaza si mentin echilibrul lipidic si al umiditatii. Weleda iris – crema de zi este adecvata si ca baza de machiaj nutritiva.

Crema de noapte cu iris - Hidratare si regenerare

Weleda a creat pentru toate tipurile de ten o crema hranitoare ce mareste capacitatea pielii de a-si mentine hidratarea in faza de refacere din timpul noptii. Compozitia sa este special conceputa pentru stimularea regenerarii naturale a stratului lipidic al tenului. Extractele florilor de musetel si galbenele catifeleaza pielea. Uleiul pur de migdale o protejeaza cu blandete. Combinatia subtila de uleiuri eterice naturale o inmiresmeaza. Dimineata, pielea se simte fina, revigorata si proaspata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri