O piele sanatoasa este o piele frumoasa! Orice femeie stie ca tenul reactioneaza deosebit de sensibil la diferitele influente din exterior, dar si din interior.

Comunicat de presa

Gama Weleda de ingrijire faciala cu iris – o binefacere pentru tenul tau

O piele sanatoasa este o piele frumoasa! Orice femeie stie ca tenul reactioneaza deosebit de sensibil la diferitele influente din exterior, dar si din interior. Cand organismul nu mai poate contrabalansa efectul acestor stimuli, pielea isi pierde echilibrul natural – ea devine fie uscata si hipersensibila, fie grasa si cu impuritati. Cosmeticele organice naturale Weleda stimuleaza functia de autoreglare a pielii, pastrandu-i astfel frumusetea fireasca.

Fiecare persoana reactioneaza diferit la actiunea subtila a fiecarui produs. Observati ce se schimba si cum va simtiti. In acest fel veti descoperi gama de ingrijire care va corespunde cel mai bine nevoilor pielii dumneavoastra.

Produsele Weleda nu contin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Gama de ingrijire cu iris cultivat biodinamic pastreaza umiditatea pielii la fel cum irisul crescut organic pastreaza umiditatea in radacinile sale.

Aceasta gama de ingrijire a tenului se bazeaza pe principiile holismului si contine extracte din rizom de iris, planta cultivata biodinamic pentru Weleda. Rizomii acestor plante au propietatea deosebita de a inmagazina si regla umiditatea – asemanator pielii sanatoase.

Produsele din aceasta gama stimuleaza capacitatea de autoreglare a pielii, care isi va reechilibra balanta de grasimi si apa dinspre interior inspre exterior.

Crema de hidratare cu iris - Hidratare si vitalitate

O crema de fata cu textura fina usor absorbita de piele care pastreaza mult timp hidratarea acesteia este crema faciala Weleda cu iris. Crema contine ulei de Jojoba, cu ajutorul caruia ingrijeste delicat si revitalizeaza, multiplele functii ale pielii sunt stimulate, ea simtindu-se sanatoasa, proaspata si catifelata. Uleiurile naturale confera cremei un parfum fin si delicat. Weleda – Crema hidratanta cu iris este adecvata si ca baza de machiaj.

A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri