Cand vei citi acest titlu probabil te gandesti la dragoste, dar e vorba de mai mult de atat, e vorba despre cum iti vezi viata!

“Ne bucuram sa vedem, la final, ca aceasta campanie “Nu lasati neglijenta sa va desparta!” a fost un real succes. Pe parcursul campaniei am incercat sa oferim publicului cat mai multe informatii despre cancerul de intestin gros - cauzele, factorii de risc, metodele de prevenire, diagnosticare si tratamentul acestei boli. Chiar daca aceasta campanie s-a incheiat, noi vom fi si de acum inainte alaturi de persoanele care au nevoie atat de informatii, cat si de sfaturi prin diversele actiuni pe care le vom desfasura pana la sfarsitul anului.”, a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

Campania “Nu lasati neglijenta sa va desparta!”, s-a adresat în mod special persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani, deoarece 90% dintre pacientii care se confrunta cu aceasta boala se încadreaza în aceasta categorie. Însa, nici persoanele cu vârsta de pâna la 50 de ani nu trebuie sa ignore eventualele simptome si sa se prezinte la medicul specialist pentru un consult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri