S-a lansat prima bere din categoria radler, o bautura cu traditie bavareza care contine limonada.

Comunicat de presa

Ciuc Premium anunta oficial lansarea unui produs cu totul nou, Ciuc Natur Radler, ce introduce pentru prima data pe piata locala categoria Radler.

Primul Radler Romanesc

Primul Radler Romanesc, Ciuc Premium Natur Radler, este bautura inspirata din vechea reteta germana, dar recreata de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului roman: 63% limonada adevarata si 37% bere Ciuc Premium.

Intreaga comunicare din jurul lansarii promoveaza urmatorul adevar: Radler-ul, ca si berea Ciuc Premium, se bea in special pentru gust. Iar Institutul de Bere Ciuc Premium face pariu ca romanilor le va placea gustul Radler. 4 studenti ai Institutului vor porni prin tara la 1 Mai sa raspandeasca gustul Radler si sa stranga parerile romanilor.

Bere de inspiratie bavareza

Primul Radler Romanesc – inspirat din Radler-ul bavarez – este un amestec de 63% limonada si 37% bere, cu 1.9% alcool si fara conservanti artificiali. Inventia Radler-ului, ca toate marile inventii, a aparut dintr-o nevoie. Pentru creatorul Franz Xaver Kugler, nevoia a aparut intr-o sambata calduroasa din iunie 1922, cand hanul i s-a umplut de foarte multi ciclisti insetati, iar el nu avea suficienta bere pentru a le potoli setea. Avea cateva mii de sticle neatinse in pivnita… si atunci i-a venit ideea: va amesteca berea ramasa cu limonada. Clientii au fost cuceriti de gustul noii bauturi. In onoarea ciclistilor care l-au inspirat, Herr Kugler a numit noul amestec Radler (ciclist, in germana).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Produsul, in ambalaje de sticla si doza de 0.5 litri, se poate gasi pe rafturile din intreaga tara incepand cu 2 aprilie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri