6 Aprilie 2012 publicat în Noutati 11 share-uri

Cu Spornic 'bucatariseala' este mai usoara si mai accesibila ca oricand, uleiul rafinat de floarea-soarelui, de calitate superioara, fiind ideal pentru o varietate de bucate pline de savoare.

Comunicat de presa

De Pasti, pregatirea meselor in familie este o adevarata provocare pentru fiecare femeie care doreste sa ii rasfete pe cei dragi cu cele mai gustoase mancaruri traditionale.

De aceea, in preajma sarbatorilor, „sporul” si „buna dispozitie” in bucatarie sunt ingrediente cheie pentru o masa plina cu bunatati, in jurul careia veti strange intreaga familie.

Cu Spornic „bucatariseala” este mai usoara si mai accesibila ca oricand, uleiul rafinat de floarea-soarelui, de calitate superioara, fiind ideal pentru o varietate de bucate pline de savoare.

Bucura-te de festinul de Pasti alaturi de cei dragi! Bunatatile pe care le-ai preparat pentru ei cu atata dragoste iti pot purta noroc in aceasta primavara cand vei putea castiga importante premii in bani, participand la promotia Spornic - “Bucatarisesti cu spor, castigi de zor!”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

In perioada 2 aprilie – 31 mai 2012, fiecare sticla de ulei Spornic de 1 litru cumparata iti ofera sansa de a castiga unul dintre premiile zilnice in valoare de 1.000 RON si de a intra in cursa pentru marele premiu, de 40.000 RON, de la finalul promotiei.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti prin SMS la numarul 1765, codul inscriptionat de pe sticla Spornic achizitionata, sau sa completezi formularul de pe site-ul www.spornic.ro. Pe site gasesti si regulamentul concursului; in plus, nu uita sa pastrezi ambalajul pentru a fi validat ca si castigator in urma tragerilor la sorti, in cazul in care te numeri printre norocosi.

Spornic este un brand romanesc care sustine traditia gastronomica autohtona, ale carei bucate alese sunt intotdeauna apreciate de intreaga familie. Uleiul Spornic este produs in Fabrica Prutul de la Galati (fabrica cu cea mai indelungata traditie in fabricarea uleiului vegetal din Romania – de la 1893).

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri