21 Martie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Pentru ca energia tahionica este o terapie complementara prea putin cunoscuta la noi in tara, Centrul SHAKTI / mind, body & soul ofera in mod GRATUIT un numar de 12 sedinte in coconul tahionic in datele de 26, 28 si 30 martie 2012, in ordinea programarilor, pe principiul 'primul venit, primul servit'.

Pentru ca energia tahionica este o terapie complementara prea putin cunoscuta la noi in tara, Centrul SHAKTI / mind, body & soul ofera in mod GRATUIT un numar de 12 sedinte in coconul tahionic in datele de 26, 28 si 30 martie 2012, in ordinea programarilor, pe principiul “primul venit, primul servit”. Programarile se fac telefonic – la numerele 031.107.29.43. sau 0755.069.569.

Ce este energia tahionica?

Energia Tahionica este cunoscuta de mii de ani in diferite culturi si poate fi descrisa cel mai bine drept Energia Vietii, Energia Punctului Zero.

Energia Tahionica nu este o frecventa, dar contine in ea toate frecventele astfel ca nu trebuie sa fim atenti in a gasi ce ne lipseste din sistemul de energii pentru ca organismul nostru va lua tot ce are nevoie, orice fel de vibratie ii va trebui.

Tahionii nu vindeca, ci mai degraba furnizeaza energie corpului, astfel incat el se va vindeca singur. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj urias deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea, putem spune ca energia tahionica este ceva total diferit si nu poate fi comparata cu nici o alta forma de medicina energetica subtila.

Kudika Tarot

Utilizarea produselor tahionizate are ca rezultat o dezintoxicare naturala, o asimilare crescuta a vitaminelor si mineralelor disponibile, energie crescuta in activitatile fizice, o constienta crescuta asupra energiilor subtile, imbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, imbunatatirea exceptionala in activitatile atletice si regenerarea muschilor. Atunci cand atletii folosesc aceste produse, se observa o scadere semnificativa a oboselii, permitand cresterea performantelor.

Referindu-ne la beneficiile energiei tahionice, prezentam nu doar un model holistic de vindecare, ci si un proces prin care fiecare dintre noi poate sa dobandeasca o sanatate perfecta. In acest caz, energia curge liber prin trup, minte si spirit, fapt ce determina o continua stare de bine, in orice moment, indiferent de ceea ce se intampla in lumea exterioara.

Citeste si:
Vindecare holistică - Ce este și cui i se adresează Terapia Bowen?...
Vindecare holistică - Ce este...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri