19 Martie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Piele uscata si fara stralucire? Acum o poti trata cu cel mai nou produs anti aging creat de laboratoarele Teoxane Geneva. Noul Redensity lansat in Romania cu ocazia Congresului National de Dermatologie este special creat pentru a reda pielii stralucirea, luminozitatea, hidratarea si elasticitatea pierduta.

Comunicat de presa

Tratamentul poate fi gasit in unele dintre cele mai prestigioase clinici, precum clinica medicala de lux Miko Med, fiind imbratisat cu entuziasm si de vedete autohtone precum Dana Savuica. Dana a declarat ca a fost foarte incantata de acest tratament inovator, care i-a hidratat pielea si i-a „sters” ridurile fine de pe gat si decolteu.


CE ESTE REDENSITY?

Atunci cand se maturizeaza, pielea incepe sa-si piarda din suplete si de-a lungul fetei apar ridurile. Aceste adancituri reduc abilitatea de a reflecta lumina si dau nastere unor umbre inestetice. Redensity combina tehnicile traditionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia pentru o piele tanara si hidratata.
Redensity este creat special pentru a elimina imperfectiunile fetei. Acesta actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In urma acestui tratament pielea capata un aspect fin, este hidratata si isi recapata elasticitatea si luminozitatea.

Conceptul care sta la baza acestui produs este combinarea eficenta a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea si refacerea capacitatii naturale a pielii din zona fetei, gatului si decolteului de a reflecta lumina. Odata cu Redensity se deschide o noua categorie de tratamente si proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii.

„Rolul gamei Redensity este acela de a inlocui volumul pierdut cu varsta, de a corecta schimbarile statice din piele si de a umple ridurile profunde si superficial. Cred ca cel mai important lucru este ca in urma studiilor clinice toti pacientii au fost satisfacuti si gata sa repete tratamentul cu Teosyal Redensity”, a declarat dr. Lavinia Zalupca, medic dermatolog Miko Med.

Formula speciala si patentata are la baza acidul hialuronic care datorita concentratie ideale 15mg/g), rehidrateaza si redensifica dermul. Pe langa acesta Redensity detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complexul dermo-restructurant ce contine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietatile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic si eficienta cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului. Pe langa toate acestea, lidocaina, ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic.”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Redensity.

REZULTATE UIMITOARE

Recomandat pentru orice varsta, dar in special pentru femeile care doresc sa-si pastreze pielea tonifiata, Redensity este un tratament non-invaziv, nedureros si are costuri minime. Acesta previne eficient si corecteaza instantaneu ridurile, respectand perfect expresia fetei si a trasaturile de personalitatate. Proprietatile vascoelastice si hidratante permit pielii sa-si redobandeasca supletea, elasticitatea si luminozitatea.

Tratamentul este ideal pentru un ten obosit, fara tonus si stralucire, dar si pentru riduri si linii fine. Procedura este eficienta atat pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau in cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic si au nevoie de o rejuvenare globala a pielii. Redensity este recomandat si in cazul femeile care isi doresc o piele perfecta, dar care nu au folosit niciodata fillere cu acid hialuronic.

Produsul poate fi folosit atat regulat, pentru tratamente generale de rejuvenare, dar si ocazional, dupa expunerea indelungata la soare sau de ce nu evenimente speciale. In ceea ce priveste acidul hialunronic, Redensity 1 poate fi aplicat alternativ, intr-un program personalizat anti aging sau in combinatie, fiind vorba doar de o singura sedinta.

Redensity se injectateaza sub rid, cu ajutorul unui ac extrem de fin, cu precizie si confort iar lidocaina elimina durerea datorita efectului anestezic. In procesul de injectare pot fi folosite mai mult tehnici in functie de zona tratata: fata sau decolteu, injectarea lineara in dermul mijlociu sau in epidermul superior.

O sedinta de injectare dureaza intre 15 si 30 de minute. Injectarea se face in 3 sedinte la interval de 3 saptamani. Pentru fata sau decolteu se folsosesc 2 seringi de un 1ml, iar pentru un tratament estetic global (fata, gat, decolteu) o seringa de 3ml. Efectul de lunga durata creste odata cu numarul de sedinte, tratamentul fiind recomandat de doua ori pe an.

Pretul practicat in majoritatea clinicilor medicale este de aproximativ 350 euro pentru seringa de 3 ml substanta.

SFATURI INAINTE SI DUPA INJECTARE

Produsele Redensity nu sunt recomandate femeilor insarcinate sau femeilor care alapteaza si nici persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la acid hialuronic, boli autoimune sau alte boli care afecteaza sistemul imunitar.

„In saptamana dinaintea injectarii, nu este recomandata administrarea aspirinei, analgezice anti-inflamatorii si anticoagulante iar in primele zile dupa injectare, trebuie evitata expunerea la temperaturi extreme (frig intens, sauna, ultraviolete sau soare) si aplicarea machiajului timp de 24 de ore dupa injectare.”, a explicat dr. Monica Darmanescu, medic dermatolog Miko Med.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri