Biscuitul preferat de intreaga lume isi invita toti fanii sa „sarbatoreasca copilul din interior” cu fiecare ritual RASUCESTE, GUSTA CREMA, INMOAIE IN LAPTE

Festivitatile derulate in mai multe tari din lume vor fi filmate, fotografiate si postate in timp real pe pagina de Facebook a OREO pentru fanii din peste 200 de tari.

„Sarbatorirea celor 100 de ani Oreo reprezinta, de fapt, celebrarea a 100 de ani de momente autentice de bucurie si apropiere pe care parintii din toata lumea le-au impartasit cu copiii lor prin magia unica a ritualului Oreo <>”, spune Svetlana Macrinici, Brand Coordinator Biscuiti, Kraft Foods Romania.

Aniversarea este doar inceputul…

Pe langa faptul ca isi pot impartasi momentele de voie buna si de distractie in OREO Moments Gallery, fanii OREO de pe Facebook din intreaga lume vor avea sansa, pe tot parcursul anului 2012, sa fie protagonisti in „Aniversarea Zilei” de ziua lor. Fanii pot alege sa trimita prietenilor si familiei felicitari de aniversare personalizate prin intermediul Facebook, inclusiv o felicitare personalizata din partea celebrei trupe de muzica country, Lady Antebellum.

Pentru mai multe moduri distractive de a scoate la lumina copilul din interior, inclusiv jocuri online si retete OREO, vizitati Oreo.com/birthday sau Facebook.com/Oreo.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri