8 Martie 2012 publicat în Noutati 9 share-uri

Galenic isi dezvaluie noua infatisare, mai indrazneata, atemporala si extrem de feminina.

Comunicat de presa

Brandul se reinventeaza sub un nou logo, ce simbolizeaza modernitatea, personalitatea si feminitatea noii imagini Galenic. Noua semnatura, ”Galenic. Frumusetea izvoraste din natura”, se bazeaza pe valorile esentiale Galenic: natura valoroasa si puternica, alaturi de frumusetea autentica si unica.

Galenic este creatia lui Pierre Fabre, un vizionar intuitiv si pasionat, care a reusit sa combine traditia naturala cu principii stiintifice solide, pentru a crea o gama unica de produse de ingrijire, in spiritul frumusetii, elegantei si feminitatii. Denumirea simbolica a marcii sugereaza subtil eficacitatea si calitatile sale senzoriale. Galenic este o marca incarcata de emotie, care a reusit sa ramana loiala valorilor sale fondatoare", declara Linda Tibbits, Director brand Galenic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

In dezvoltarea produselor sale, Galenic isi propune ingrijirea personalizata a tenului pentru fiecare varsta a frumusetii unei femei, gratie instrumentelor de diagnoza precise, de inalta performanta, folosind principii active naturale, rare si inovatoare, formule galenice originale si multisenzoriale, de avangarda, la standarde de siguranta si eficacitate inspirate de cercetarea medicala.

Secretul Galenic consta intr-o abordare unica: inainte de a fi recunoscute pentru eficacitatea lor exceptionala, toate ingredientele naturale si inovatoare si-au castigat reputatia printr-o poveste a vietii si a naturii. Toate ingredientele active abunda de forta vitala: de la uleiul de argan extras din copacul vietii in varsta de o mie de ani, pana la algele albastre de apa dulce, care au aparut acum 3,5 miliarde de ani si se afla la insasi originea vietii pe pamant.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

INGREDIENTELE ACTIVE GALENIC

Uleiul de argan

Rebelul arbore de argan de o mie de ani poate fi gasit numai la portile desertului marocan. Cu o vitalitate de exceptie, “arborele providential" a devenit o legenda datorita capacitatii sale de a supravietui in conditii extreme timp de mai multe secole. Numit “aurul desertului", datorita culorii sale nisipii, de nuanta mierii, uleiul de Argan este supus unui adevarat ritual de extractie efectuat de catre femeile berbere din timpuri imemoriale. Aceste femei il utilizeaza in scopuri terapeutice, pentru hrana si pentru infrumusetarea si protejarea fetei, mainilor si corpului.

Pioniere in utilizarea uleiului de argan de peste 20 de ani, Laboratoarele Galenic au dobandit experienta in exploatarea fructului de Argan, materializata in inregistrarea a 4 brevete care au permis crearea unui ulei unic cu o eficienta demonstrata la scara larga.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Linia de produse Argane este recomandata pentru tenul uscat si sensibil, oferind numeroasele beneficii ale uleiului de Argan. Acestea asigura o actiune de hranire si reparare intensa pentru un confort incredibil. Contine si formule de redensifiere, care impiedica pierderea fermitatii pielii.

Algele albastre de apa dulce

Aparute acum mai bine de 3,5 miliarde de ani, algele albastre sunt recunoscute astazi de catre oamenii de stiinta ca fiind sursa vietii pe pamant. Un concentrat autentic de energie vitala, cu o foarte mare rezistenta, algele albastre s-au putut adapta, timp de mii de ani, la cele mai dure conditii.

Douazeci de ani de cercetare au permis Laboratoarelor Galenic sa descopere secretul puterilor fabuloase de reintinerire, prin izolarea unei fractiuni extrem de active: concentratul pur de alge albastre.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

O sursa autentica de reintinerire, acesta stimuleaza regenerarea celulelor, reactiveaza productia naturala de fibre de sustinere a pielii (colagen si elastina), le incetineste deteriorarea si are proprietati antioxidante puternice. Rezultatele sunt vizibile in numai 21 de zile: ridurile sunt acoperite in proportie de 75% , pielea este vizibil mai ferma.

Linia de produse Ophycee ofera o solutie anti-rid si pentru fermitate completa, gratie puterii de reintinerire a algelor albastre de apa dulce. Produsele de ingrijire OPHYCEE acopera vizibil ridurile si confera fermitate pielii.

Nectarul esential din fructe

Mandarinele, smochinele si piersicile absorb elemente esentiale vitale, cu precadere cele usor asimilate in piele. Culoarea lor stralucitoare este o frumoasa reflexie a continutului incredibil de bogat in vitamine si substante hranitoare. Acestea au fost combinate intr-un extract unic, 100% natural – nectarul esential din fructe – care respecta toate calitatile initiale ale acestor fructe. Laboratoarele Galenic au creat “micronutritia celulara" pentru reenergizarea pielii obosite si acoperirea primelor semne de imbatranire. Nectarul esential din fructe, o sursa pretioasa de vitamine antioxidante, substante nutritive si oligoelemente, alimenteaza celulele cu micronutrienti esentiali si confera pielii energia vitala de care are nevoie zilnic.

Nectalys este o linie de produse de ingrijire a tenului, energizante si multisenzoriale, cu numeroase ingrediente active menite sa ajute la revigorarea, netezirea, hidratarea, protejarea pielii si sa ii dezvaluie stralucirea naturala.

Floarea galbena de sulfina

Cunoscuta in Europa si Asia de peste 25 de secole, Melilotus officinalis este o planta cu o multitudine de flori mici, galbene, ce formeaza buchete alungite. Asociata cu delicatetea in limbajul florilor, aceasta planta este si foarte parfumata. Din distilarea mugurilor se obtine o apa transparenta, cristalina, extrem de pura, in care se mentin proprietatile de purificare si stimulare a pielii.

Dupa descoperirea proprietatilor de curatare, precum si de energizare, oxidare si decongestionare ale apei, cercetatorii Laboratoarelor Galenic au creat o apa din sulfina galbena, ingredient activ principal in gama Pur. Respectand fiziologia pielii, aceasta apa are proprietati de catifelare remarcabile si niveluri de toleranta foarte bune. Linia Pur curata delicat si indeparteaza zilnic machiajul de pe piele pentru a elimina impuritatile care nu ii permit sa respire si ii reduc stralucirea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri