Incerca noile produse antirid pentru a-ti mentine tineretea si frumusetea.

Comunicat de presa

Aslavital Lift Instant

Crema Lift Intensiv Contur Ochi si Buze

  • Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.
  • Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
  • Este o crema gel, special conceputa pentru tratamentul zilnic al zonei delicate din jurul ochilor si buzelor.
  • Produs inovativ care va reda frumusetea buzelor si ochilor prin: efectul de hidratare si nutritie intensa, calmare si protectie, efectul instant de netezire a ridurilor dupa numai o zi de aplicare, efectul de regenerare celulara, de combatere a cearcanelor si a pungilor de sub ochi, protejeaza pielea delicata din jurul ochilor si buzelor impotriva factorilor externi (raze UV, poluare, vant, fum) si a actiunii distructive a radicalilor liberi.

Beneficii: Ten neted, catifelat, luminos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Utilizare: Se aplica dimineata si seara, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare.

Crema Lift Ultra-Activa

  • Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.
  • Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
  • Extractul Gatuline Expression, asociat cu Argila confera cremei proprietati unice antirid. Prin blocarea rapida a contractiilor spontane ale muschilor fetei, crema are un efect decrispant instantaneu iar reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a cremei.
  • Acidul ferulic asociat cu vitaminele A si E reduce liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare, creste elasticitatea, stimuleaza productia de elastina si colagen, previne actiunea distructiva a radiatiilor UV. Fito-hormonii vegetali suplimenteaza carentele pielii mature si stimuleaza procesele de regenerare celulara.

Beneficii: Ten uniform si cu aspect sanatos.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Utilizare: Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara pe fata, gat si decolteu, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare pana la absorbtia completa.

Ser Trament Antirid

  • Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.
  • Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
  • Este un gel fluid inovativ, special conceput pentru tratamentul intensiv al fetei si indeosebi al zonelor mai expuse procesului de imbatranire si ridare (zona din jurul ochilor, buzelor, frunte etc.).
  • Extractul Gatuline Expression asociat cu Argila confera serului proprietati unice antirid. Efectul decrispant este instantaneu si reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a serului.
  • Acidul Hialuronic mentine gradul de hidratare al pielii si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor. Milicapsulele cu vitamina E previn agresiunea oxidativa la nivel celular si actiunea distructiva a radiatiilor UV.

Beneficii: Ten neted, catifelat, fara riduri.

Testosteron – rol, valori normale THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Utilizare: Se foloseste zilnic, in fiecare seara, dupa curatarea pielii, inaintea cremei lift ultra-activa.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri