Mesager: Alin Galatescu, una dintre cele mai importante voci din moda romaneasca.

Alin Galatescu ne-a vorbit vineri, in cadrul unui workshop organizat de catre revista Kudika.ro, despre moda ca mesaj despre noi insine. Uitati de tendinte! Moda este acel ceva care ne poate oferi porti catre echilibrul personal.

Nu ar trebui sa mai privim acest domeniu ca pe un spatiu foarte restrictiv, bazat pe tendinte ce musai "trebuie respectate". Ceea ce specialistii ne-au spus prea putin pana acum despre moda, incepe sa iasa la iveala. Si anume, faptul ca moda inseamna regasirea echilibrului nostru interior. Moda nu ar trebui sa vorbeasca despre masti si aparente, despre reguli uneori imposibil de atins, din pricina varstei sau a tipologiei corporale.

In cadrul Kudika Go Summer 2011, Galatescu a avut un speech despre moda ca atitudine fireasca a personalitatii noastre. Nu ar trebui sa ne mai lasam pacalite de norme, fiindca cel mai important este ceea ce simtim. Iar in societatea de astazi, vestimentatia nu devine decat o forma de limbaj: “Societatea de asatzi ne obliga la politici de short-cut, prin intermediul carora celalalt poate sa citeasca foarte rapid ceea ce vrem sa ii transmitem despre noi insine. Este important sa vorbim despre cum putem sa transmitem un mesaj optim”, considera Galatescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

“Atitudine in moda, inseamna asumarea unei personalitati si a complexitatii sale. Moda este un mesaj despre aceasta personalitate. Trebuie sa cautam calitatea comunicarii, altfel ajungem sa vorbim despre aparente. Aceasta este chestiunea cu moda iar pentru unii, mesajul transmis prin stil conteaza enorm”.

“Fiecare poate sa isi construiasca propriul look, propria individualitate fiindca fiecare are niste povesti personale de zis, niste ecuatii proprii si nu cred ca exista o modalitate pentru a exprima in mod unitar ceva. Fiecare trebuie sa isi gaseasca echilibrul, ecuatia”. Iar pentru acesta, e bine sa aveti momente de sinceritate fata de voi si fata de ceilalti fiindca “moda e o limba prin care trasam mesaje despre cine suntem si ce vrem sa fim”.

Tendinte vs. individualitate
Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri