Ai observat că părul devine din ce în ce mai subțire și se rupe mult mai ușor după ce treci de vârsta de 35 de ani? Găsesti tot mai multe fire de păr pierdute la duș sau atunci când te piepteni?

Ce spune specialistul despre căderea și subțierea părului

4. Cauze ale căderii părului: Anumite probleme de sănătate

Afecțiunile tiroidei, dezechilibrele hormonale, sarcina și menopauza – sunt câteva dintre problemele de sănătate asociate cu pierderea excesivă a părului.

5. Cauze ale căderii părului: Medicamente

Medicamentele tratează diferite probleme de sănătate, însă uneori pot avea efecte secundare nedorite. Printre acestea se numără și schimbarea texturii părului sau pierderea în exces a firelor.

6. Cauze ale căderii părului: Mediul înconjurător

Soarele, clima și poluare pot avea o influență majoră asupra sănătății scalpului și a părului. O altă cauză la care trebuie să fii atentă? Expunerea la apă ce conține clor, minerale și metale ce afectează structura firului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri