Specialist: Top 6 motive care pot cauza subțierea și căderea părului

12:05, 8 Mai 2018 publicat în Moda

Ai observat că părul devine din ce în ce mai subțire și se rupe mult mai ușor după ce treci de vârsta de 35 de ani? Găsesti tot mai multe fire de păr pierdute la duș sau atunci când te piepteni?

Atunci, e momentul să facem lumină. Află de la Eduard Virag, Ambasador Nioxin România, care sunt principalele cauze ale subțierii și căderii părului.

„În mod normal, pierdem în jur de 80/100 de fire zilnic, dar atunci când această cantitate crește, avem un motiv serios de îngrijorare. Este important să acorzi atenție acestei probleme pentru a lua măsuri cât mai repede posibil,” avertizează specialistul Nioxin.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

1. Căderea părului: Cauze genetice

Moștenirea genetică poate fi de vină dacă te confrunți cu subțierea și căderea părului după vârsta de 35 de ani. Dacă ai în familie membri care se confruntă cu aceste probleme, este important să folosești tratamente pentru întărirea firului și regenerarea acestuia.

2. Cauze ale căderii părului: Stresul

Dacă lucrezi într-un mediu stresant sau ai un stil de viață solicitant, podoaba ta capilară va avea de suferit.

Citeste si:
Grupul Lavazza anunță planul de a avea o amprentă de carbon neutră...
Grupul Lavazza anunță planul...

Foto: Pexels/ Element5 Digital

3. Cauze ale căderii părului: Dieta

Persoanele care urmează o dietă cu puține calorii sau cele care nu consumă suficiente vitamine și minerale se vor confrunta cu probleme și la nivelul scalpului și a părului. Atenție, dacă nu consumi suficiente proteine, acestea sunt esențiale pentru regenerarea și creșterea fibrelor capilare.

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri