O ocazie deosebita nu poate lasa indiferenta nicio femeie si cu atat mai mult daca este vorba de Sfantul Valentin, sarbatoarea iubirii.

Comunicat de presa

Vrei sa arati bine pentru partenerul tau si daca ati pregatit si ceva deosebit pentru o seara romantica, atunci stii ca sunt multe detalii de care trebuie sa te ocupi.
Takko taie una dintre preocuparile cele mai mari de pe lista ta: vestimentatia.

Este o seara speciala si vrei sa arati perfect pentru jumatatea ta, iar o rochie care iti pune in valoare silueta este o alegere inspirata, cu care stii ca nu poti da gres. Alege clasica little black-dress. Iti va da eleganta si feminitate, asa cum vrei sa te simti intr-un astfel de moment.

Nu uita ca accesoriile sunt cele care te scot anonimat si te transforma intr-o aparitie care nu poate trece neobservata. Asadar, cu atat mai mult nu pot lipsi acum. Pentru o tinuta stylish, o accesorizare minimalista, precum un colier si o bratara argintie, poate crea efectul glam pe care ti-l doresti. Inlocuieste clasicul palton cu o jacheta moderna din denim. Detaliile din lant argintiu se potrivesc de minune cu accesoriile si iti da o alura sofisticata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Si pentru atunci cand va veti intoarce acasa, surprinde-ti partenerul cu o lenjerie senzuala. Indrazneste sa fii altfel si alege un set de culoare bleumarin in locul traditionalului rosu pentru o nota in plus de mister.

Jacheta: 179.99 lei
Rochie: 79.99 lei
Geanta: 99.99 lei
Colier: 35.99 lei
Bratara: 19.99 lei
Sutien: 59.99 lei
Slip: 29.99 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri