Al treilea workshop “Cum ma imbrac” - Proiect13 prezinta cel de-al treilea weekend de workshopuri de educatie vestimentara, “Cum ma imbrac”, in Vesuvio Café, pe 15 si 16 februarie, intre orele 11:00-16:00.

In cadrul celui de-al treilea workshop, Gabi Urda, Consultant Comunicare si Designer, va vorbi despre dress code-urile si decodarea acestora cu stil, ce inseamna garderoba si tinuta profesionala si cum abordam evenimentele din viata profesionala din punct de vedere vestimentar.

Jocurile de rol vor continua si saptamana aceasta. Alaturi de DARCO MADAME, care pune la dispozitie o serie de articole vestimentare, vor fi construite o serie de tinute office potrivite cu silueta, personalitatea si locul de munca al participantelor. Pe langa jocurile de rol vom relua informatiile generale despre: siluete, culori, proportii, tipuri de rochii si lungimi, apoi discutam despre cum putem folosi diferite tinute pentru a obtine success profesional si cum trebuie sa arate tinutele potrivite pentru interviu, avansare, teambuilding, calatorie de serviciu, petrecere de firma etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

In cadrul celui de-al doilea weekend, participantele au aflat care sunt tendintele anului, cum putem sa le adaptam si sa le integram in garderoba personala, am vorbit despre smart shopping, si am avut jocuri de rol cu haine din garderoba personala.

Oana D, participanta la workshopul cu numarul doi, spune: Prin cursurile “Cum ma imbrac…”, Gabi iti spune tot ceea ce subconstientul tau incearca sa iti comunice, dar tu nu reuseai sa decodezi. In ceea ce ma priveste, de la Gabi, am invatat sa-mi recunosc talia, sa mi-o pun in valoare, sa indraznesc sa combin culori, sa fiu femei si, de ce nu, poate sa fac un bine societatii si sa ii ajut si pe cei din jurul meu sa faca alegeri cel putin corecte. Cursul "Cum ma imbrac..." ar trebui sa fie unul din cursurile obligatorii in scoala. E vorba despre bun simt, estetica si logica in vestimentatie. Un astfel de curs mie mi-a schimbat viata. Am aflat ca sunt frumoasa, doar ca nu stiam de fiecare data cum sa o arat. Daca toti ar trece macar o data prin aceasta experienta, lumea ar fi mai saraca in frustrari si mai bogata in forme!

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Mai multe detalii despre workshopuri se regasesc pe site-ul Proiect13 si pe pagina de Facebook.
Inscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. In mail trebuie sa precizezi numele tau, numele workshopului/ workshopurilor si/ sau atelierului la care iti doresti sa participi si numarul de telefon.
 

Pretul unui weekend de workshopuri si ateliere este de 130 RON si include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

**
Proiect13 este organizat cu sprijinul partenerilor: Vesuvio Cafe, DARCO MADAME, Monique, Studio Coton, Pantofica.ro, HARTMANN si al partenerilor media: TV City, Mujer, Envy, Garbo, Bigcitylife.ro, instilulmeu.ro, La Revista, mayra.ro, orasulm.eu, Jurnal LifeStyle si IQool.
 

Despre Proiect13:

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa inteleaga ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale. In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri