4 Februarie 2014 publicat în Moda 6 share-uri

Se poarta turcoazul si nuantele de verde jad! Lupita N’Yongo a fost una dintre cele mai apreciate aparitii de la Globurile de Aur, intr-o rochie turcoaz Gucci cu un detaliu floral la gat, care a contrastat cu nuanta pielii ei!

Comunicat de presa

Prima luna a anului 2014 a debutat in forta cu evenimente de calibru la Hollywood: Globurile de Aur, Critics Choice Awards, SAG si Grammy’s. Fotografii, televiziunile, jurnalistii, criticii de moda, blogerii, dar si restul lumii, cu totii au „stat cu ochii” pe vedetele de la Holywood, laudand sau criticand aparitiile de covor rosu. Ceea ce propun creatorii de moda pentru 2014 (de la materiale, croieli si detalii pana la paleta cromatica) s-a reflectat in stilul vedetelor din cetatea filmului si din lumea muzicii!

Se poarta turcoazul si nuantele de verde jad!

Se poarta turcoazul si nuantele de verde jad! Lupita N’Yongo, actrita „revelatie” a momentului a fost una dintre cele mai apreciate aparitii de la Globurile de Aur, intr-o rochie turcoaz Gucci cu un detaliu floral la gat, care a contrastat cu nuanta pielii ei! La acelasi eveniment, actrita Reese Witherspoon a optat pentru un o rochie simpla Calvin Klein Collection, intr-o nuanta similara, iar Jessica Chastain a stralucit la Critics Choice Awards, intr-o rochie Nina Ricci cu o croiala pe corp!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Verdele jad si turcoazul sunt nuantele vedeta ale colectiei Cristallini care propune modele de rochii accesibile publicului larg cu croieli versatile. Cele cu o silueta perfecta au la dispozitie modele de rochii sirena, din triplu-voal cu efect elastic cu aplicatii pretioase brodate manual in zona bustului. Rochiile lungi din voal de matase cu detalii de dantela Chantilly si cele asimetrice reprezinta o optiune ideala pentru toate conformatiile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri