Transparente incitante, tricotaje fine din jerse alaturate dantelei sau satinului de matase, broderii discrete si motive florale stilizate, cristale sau tinte dispuse ca accente pe un fundal minimalist si o cromatica sofisticata care readuce in prim-plan tonurile calde de brun sau auriu, punctate din loc in loc de efervescenta unui rosu flamboaiant sau a unui violet misterios.

Comunicat de presa

Wolford contureaza in sezonul primavara-vara 2014, imaginea unei femei a carei identitate este ancorata prin excelenta intr-un spatiu multicultural, care este mai constienta de sine ca niciodata, care isi asuma in egala masura acceptarea si refuzul si care surprinde printr-un joc al redefinirii cotidiene amprentat de mister. O frumusete contemporana, de un farmec ravasitor, aproape imposibil de descifrat si neincadrata in definitiile recognoscibile. O frumusete oarecum atipica, care pare sa traverseze decadele cu gratia si eleganta matasii care invaluie precum un cocon silueta, care isi extrage referintele dintr-un parcurs ideatic bogat si care degaja o relaxare uluitoare.

Sub atingerea Wolford, femeia isi exerseaza abilitatea de a se transforma precum un cameleon supus testului suprem. Nu intamplator una dintre muzele colectiei primavara-vara 2014 semnata Wolford este nimeni alta decat Marisa Berenson, top modelul care a sedus catwalk-ul de-a lungul anilor '60-'70, nepoata reputatului designer Elsa Schiparelli si o sursa inepuizabila de inspiratie de mai bine de 30 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri