Lenjerie intima de bun-gust: Chintesenta feminitatii subliniata de influente retro

12:01, 2 Ianuarie 2014 publicat în Moda

Transparente incitante, tricotaje fine din jerse alaturate dantelei sau satinului de matase, broderii discrete si motive florale stilizate, cristale sau tinte dispuse ca accente pe un fundal minimalist si o cromatica sofisticata care readuce in prim-plan tonurile calde de brun sau auriu, punctate din loc in loc de efervescenta unui rosu flamboaiant sau a unui violet misterios.

Comunicat de presa

Wolford contureaza in sezonul primavara-vara 2014, imaginea unei femei a carei identitate este ancorata prin excelenta intr-un spatiu multicultural, care este mai constienta de sine ca niciodata, care isi asuma in egala masura acceptarea si refuzul si care surprinde printr-un joc al redefinirii cotidiene amprentat de mister. O frumusete contemporana, de un farmec ravasitor, aproape imposibil de descifrat si neincadrata in definitiile recognoscibile. O frumusete oarecum atipica, care pare sa traverseze decadele cu gratia si eleganta matasii care invaluie precum un cocon silueta, care isi extrage referintele dintr-un parcurs ideatic bogat si care degaja o relaxare uluitoare.

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Sub atingerea Wolford, femeia isi exerseaza abilitatea de a se transforma precum un cameleon supus testului suprem. Nu intamplator una dintre muzele colectiei primavara-vara 2014 semnata Wolford este nimeni alta decat Marisa Berenson, top modelul care a sedus catwalk-ul de-a lungul anilor '60-'70, nepoata reputatului designer Elsa Schiparelli si o sursa inepuizabila de inspiratie de mai bine de 30 de ani.

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri