Transparente incitante, tricotaje fine din jerse alaturate dantelei sau satinului de matase, broderii discrete si motive florale stilizate, cristale sau tinte dispuse ca accente pe un fundal minimalist si o cromatica sofisticata care readuce in prim-plan tonurile calde de brun sau auriu, punctate din loc in loc de efervescenta unui rosu flamboaiant sau a unui violet misterios.

Latura grafica si efectele optice redate prin melanjul ingenios al suprafetelor opace si al celor transparente, se numara printre coordonatele principale ale colectiei Wolford primavara-vara 2014. Ciorapii Wolford, deveniti o emblema a rafinamentului si al savoir-faire-ul la cel mai inalt nivel, surprind prin design-ul ingenios menit sa transforme instantaneu un look corect si sobru, intr-un manifest de stil si seductie. De la dungile verticale fine menite a sublinia gambele suple (atat in varianta negrului intens cat si al rosului pur), clasicele polka dots dispuse ca accent sau relevate pe toata suprafata pieselor, motivele florale stilizate care urca discret pe coapse sau cristalele albe care stralucesc precum astrele pe cerul noptii si pana la modelele extravangante cu animal print, plasa sau tuse accentuate care traseaza optic conturul unor cizme sau ale unor botine imprimate pe piele precum un tatuaj, ciorapii Wolford dezvaluie capitole pline de farmec ale unor povesti suspendate in aerul trepidant al metropolei si al caror final asteapta sa fie scris de purtatoare.

Lenjeria intima reunita in linia “Muse” nu incorseteaza defel, accentueaza formele feminine si le subliniaza prin intermediul pieselor realizate din tulle fin cu un efect de modelare mediu (slipi cu talie inalta, rochii midi sau short-uri), iar decupajele subtile sunt bordate de panglici subtiri, amintind de boemii anii '20, cu ale lor interpretari eliberatoare incipiente subsumate unei elegante discrete. Linia “Mara” muta centrul de interes intr-o zona eminamente decorativa, punctata de design-ul floral imprimat body-urilor modelatoare, in timp ce linia “Magara” sugereaza un aer colonial-chic, liniile clasice fiind puse in valoare de tulle-ul cu broderii fine. Nuantele de nude, bej, alb, negru sau gri fumuriu se alatura tonurilor proaspete si revigorante de rosu framboise.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri