27 Martie 2008 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Femeia perfecta trebuie sa aiba ochii albastri, parul blond si un salariu mai mic decat prietenul sau sotul acesteia
Acest “extrasimt” ce vine din subconstient determina barbatii sa perceapa femeile blonde si tinere drept potentiale mame pentru copii lor. Mecanismul biologic masculin le sopteste barbatilor sa caute o femeie cu care sa aiba copii sanatosi. Iar femeile tinere si blonde au cele mai mari sanse sa dea nastere unor astfel de copii... De asemenea, se pare ca barbatii prefera femeile blonde pentru ca acestea sunt mai sanatoase decat celelalte femei, iar parul blond, stralucitor este un indice realist al sanatatii unei femei. Ritmul de crestere al parului este unul lent, parului luandu-i ani de zile sa creasca pana la nivelul umerilor. De aceea un par lung si sanatos inseamna pentru barbati ani in care femeia respectiva nu a avut probleme de sanatate.

Doar 15% dintre barbati ce au fost interogati in cadrul studiului publicat pe telegraph.co.uk au declarat ca s-ar intalni cu o femeie ce este pesimista si are o viziunea negativa asupra vietii. Barbatii britanici au mai afirmat ca femeia perfecta trebuie sa iubeasca animalele, sa nu fumeze si sa bea alcool doar ocazional. De asemenea, in opinia barbatilor, abilitatile sexuale ale femeilor blonde sunt mult mai importante decat capacitatile sale de gospodina. “S-a demonstrat ca si barbatii din ziua de astazi prefera blondele. Este uimitor faptul ca intr-o lume a siluetelor snur, barbatii considera ca inaltimea este mai importanta decat greutatea si ca atare prefera femeile de inaltime si dimensiuni medii unei femei exagerat de slabe”, spune David Brown, directorul general al ukdating.com.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri