Exista un stil vestimentar adecvat fiecarui tip de silueta feminina si cateva imperative ale modei pe care fiecare silueta in parte le impune.
Silueta mica si plina

Silueta mica si plina este cea care ne da multe batai de cap mai ales atunci cand nu ii acordam atentia cuvenita. Pentru silueta mica si plina, hainele trebuie sa creeze un efect de subtiere si de prelungire si sa nu epateze prin culori tipatoare. In cazul unei tinute vestimentare formate din doua piese, se recomanda alegerea unei culori uni. Hainele pot fi in culorile deschise si vesele atata timp cat nu ies in evidenta intr-un mod abuziv. Se recomanda totusi o gama coloristica formata din nuante mai inchise si mai puternice precum albastru, mov sau violet. Nu este deloc indicata purtarea de fuste mini si stramte pentru ca acestea accentueaza formele, ci se va opta pentru fustele drepte sau usor evadate. Puloverele din materiale mai subtiri, lejere si nu mulate, camasile de inspiratie masculina, rochiile decoltate in V si fara maneci, taioarele clasice sau mai sport, tocurile inalte dar nu foarte inalte, gulerele pe lung, buzunarele aplicate, dungile sau taieturile pe verticale, toate acestea completeaza o tinuta corecta potrivita unei siluete mici si pline. Trebuie de asemenea sa se evite purtarea corsajelor cambrate sau a cordoanelor late purtate pe talie.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri