30 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Iata ce parere au expertii in relatie despre stereotipurile probate, insa nu mereu adevarate, ale dragostei.

Nancy Kalish, psiholog: Nu ar trebui sa te bagi in pat suparat, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa rezolvi orice problema inainte sa adormi. Chiar daca o discutie nu ajunge spre finalitate, oamenii care se iubesc ar trebui sa fie capabili sa lase problemele deoparte si sa doarma, insa intelegand ca discutia va fi redeschisa in viitorul apropiat, pentru a i se gasi o rezolvare.

10. Copiii apropie partenerii in relatie

Pepper Schwartz, sociolog: Copiii sunt o sursa extraordinara de bucurie, insa pot aduce si conflicte sau dificultati in relatie. Odata cu copiii, pierzi timp, refugiu, intimitate. O relatie ce parea usor de intretinut poate fi testata intr-un mod cu totul nou.

Nancy Kalish, psiholog: Cu cat familia ta are mai multi membri, cu atat vor exista mai multe divergente, deoarece exista mai multe divergente de relatie cu care trebuie sa te confrunti. Daca te concentrezi exclusiv asupra copiilor, intimitatea de cuplu poate disparea total.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri