30 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Iata ce parere au expertii in relatie despre stereotipurile probate, insa nu mereu adevarate, ale dragostei.

Pepper Schwartz, sociolog: Absenta este buna pana la un punct, apoi iti indreapta inima intr-o alta directie. Ai nevoie de o prezenta stabila langa tine pentru a-ti reaminti de ce esti intr-o relatie. Daca, ca si cuplu, nu va vedeti suficient, veti ajunge sa traiti vieti in paralel si nu ce se intersecteaza.

Sam Yagan, co-fondator al unui website de intalniri online: Absenta poate face ca dorinta pentru partener sa creasca. Insa poate duce si la stres in relatie, deoarece convorbirile telefonice sau SMS-urile nu pot inlocui o conversatie adevarata.

5. Dragostea trece prin stomac

Barbara De Angelis, consultant in relatii: Dragostea unui barbat o castigi oferindu-i inima ta. Barbatii au nevoie de o femeie care sa fie un prieten bun si un companion de nadejde – si daca pentru asta este nevoie sa ia masa in oras, fie!

Judy Kuriasnky, terapeut sexual: Este adevarat ca el iubeste mancarea, insa are nevoie si de hrana pentru suflet. Totusi, nu uita de propriile tale nevoi. Pentru ca o relatie sa aiba succes, fiecare partener trebuie sa fie multumit si implinit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

John Grey, autor al Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus: Ati gresit cu cativa centimetri. Sexul este calea spre inima unui barbat.

6. Dragostea trece peste orice

Barbara De Angelis, consultant in relatii: Din nefericire, nu este adevarat. Dragostea face parte dintr-o relatie care necesita totusi, in primul rand, valori comune si angajamente.

Pepper Schwartz, sociolog: Din pacate, acesta este un mit. Dragostea nu poate trece peste saracie, dependenta sau abuzuri.

7. Exista “dragoste la prima vedere”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri