3 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 450 share-uri

Pentru ca poseda anumite trasaturi de caracter si un aspect fizic demn de invidiat, acestea sunt cele mai atragatoare semne zodiacale din horoscopul european:

Pe de alta parte, acest tip de femeie are o personalitate calda, spontana si creativa – cu siguranta ca nu va puteti plictisi in compania ei.

Femei Leu celebre: Sandra Bullock, Coco Chanel, Madonna, Jackie Kennedy, Audrey Tatou, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Halle Berry, Mae West, Mata Hari

Rac (22 iunie – 22 august)

Aspect fizic: Statura Racului este fie mijlocie, fie inalta. Nativele acestui semn au in general un ten palid, figura rotunda cu trasaturi fine, fragile, ochi mici cenusiu-albastrii si par castaniu.

Cu pielea ei translucida si umerii frumos conturati, femeia Rac atrage toate privirile barbatilor din jur atunci cand intra intr-o camera purtand rochia perfecta cu atitudinea perfecta. Daca totusi aveti impresia ca este usor sa scoateti la intalnire o nativa din Rac, ei bine, v-ati inselat.

Femeia Rac se gandeste mult inainte sa isi ofere inima (poate ca de aceea este si atat de atragatoare, pentru ca nu o poate avea oricine), fiindca atunci cand o face, da tot ce are mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Aceasta persoana lunara este extrem de feminina si, mai mult, este cea mai protectiva din intregul zodiac.

Femei Rac celebre: printesa Diana, Cyndi Lauper, Gina Lolobrigida, June Carter Cash, Liv Tyler, Mireille Mathieu, Natalie Wood, Selma Blair, Sofia Vergara

Foto front & main: Allen Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri