31 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Sarbatoarea de Halloween este de origine celtica, insa astazi este de mare amploare la aproape toate popoarele? Haideti sa aflam impreuna ce costumatie ar trebui sa purtam in noaptea de 31 octombrie. Cum? In functie de zodie.
rbec
Fiind semnul razboinic al zodiacului, te-ai potrivi perfect in costumatie de amazoana. O alta idee de costum pentru Halloween este aceea de super-eroina (o pelerine si un ruj rosu nu pot da gres niciodata). In orice te-ai costuma, important este sa alegi ceva care sa iti scoata in evidenta curajul, hotararea si determinarea de care dai dovada in viata de zi cu zi.

Taur

Avand ca semn zodiacal Taurul, atunci cand mergi la o petrecere de Halloween cel mai bine ar fi sa te costumezi in ceva care simbolizeaza legatura ta cu natura. Vei arata fabulos ca zeita a naturii sau sustinatoare a curentului Hippie. Accesorizeaza-te cu materiale vaporoase, flori sau cureluse din piele si vei avea o costumatie perfecta care reprezinta zodia ta!

Gemeni

Fiind patronata de planeta Mercur, de Halloween ar trebui sa te costumezi intr-un personaj cerebral, dar si atragator. Cea mai buna alegere ar putea fi jumatatea lui Superman, Lois Lane, cea mai faimoasa reportera din Metropolis. Poti de asemenea sa imbraci o costumatie de bibliotecara misterioasa, tinand cont ca zodia Gemeni inseamna dualitate mai mult decat orice.

Rac

Racul este cel mai patriotic semn al zodiacului. Pentru ca iti iubesti tara ai putea sa te imbraci de Halloween in costumul traditional romanesc sau chiar in eroina Ecaterina Teodoroiu. Orice alegi, trebuie sa se potriveasca cu personalitatea ta si dragostea ta fata de pamanturile natale.

Leu

De Haloween, tu ai nevoie sa te simti in centrul atentiei, sa fii stralucitoare. Probabil ca cea mai buna alegere in materie de costumatie este Femeia Pisica ce se muleaza perfect pe caracterul tau. O alta costumatie care ti s-ar potrivi ar fi cea a unei vedete elegante precum Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s (sau orice alt star favorit).

Fecioara

Pentru ca reprezinti cel mai bine arhetipul semnului orientat spre munca, cea mai potrivita costumatie de Haloween pentru tine este cea de camerista sexy frantuzeasca. Ai putea de asemenea sa incerci costumul de Pisica pentru care opteaza si Leoaicele (din moment ce Fecioara este semnul Pisicii). De asemenea, nici costumul de bibliotecara misterioasa al Gemenilor nu ti-ar veni rau! Alegerea tine de tine!

Balanta

Tu esti semnul zodiacal care patroneaza frumusetea. Asadar, de Halloween cel mai potrivit ar fi sa te costumezi intr-un simbol al frumusetii precum Marylin Monroe. Daca iti imbratisezi si radacinile artistice si stilul rafinat, ai putea de asemenea sa porti costumatie de muza greceasca. Orice ai alege, eleganta de care dai dovada te va scoate in evidenta.

Scorpion

Alegerea perfecta pentru o costumatie de Hallloween a Scorpionilor este desigur Morticia Addams – lookul gotic vi se potriveste foarte bine. Alte optiuni ar putea fi personaje fantastice si sexy, femei fatale sau vampiri pentru ca orice nativa a acestei zodii stapaneste bine imaginea de femeie dura si atragatoare in fata careia barbatii isi pierd cuvintele.

Sagetator

Semnul sub care esti nascuta dovedeste nu numai ca iubesti la nebunie calatoriile, dar si ca esti o fire atletica. Pentru Halloween, ai putea alege o costumatie precum cea a Larei Croft. Gandeste-te putin: ea este un arheolog care calatoreste pamantul in lung si in lat. Cu siguranta ti se va potrivi de minune!

Capricorn

Pentru ca vrei mereu sa detii controlul si esti o fire extrem de sistematizata, o costumatie perfecta de Haloween pentru tine ar fi cea de avocat, administrator sau chiar politist. Atitudinea ta imbracata in astfel de personaje va fi una naturala si cu siguranta vei face senzatie si in fata persoanelor de sex opus!

Varsator

Semnul tau zodiacal este de cele mai multe ori asociat cu tehnologia. De aceea, de Halloween, poti sa aduci un omagiu personajului SF pe care il iubesti. Asadar, opteaza pentru o costumatie desprinsa din Star Trek sau una de martian. Pentru ca esti impotriva curentului, ti se potriveste si o costumatie de punker din ani ’80.

Pesti

Pentru ca esti o nativa visatoare, imbratiseaza legatura ta cu marea si costumeaza-te de Halloween in sirena. Aceasta costumatie de creatura mitica iti va pune imaginatia la incercare si te va scoate in evidenta prin materialele inovative si culorile tari care sunt specialitatea ta. Din moment ce partea ascunsa a semnului tau este aceea de victima, poti opta si pentru o costumatie de prizoniera.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri