Privirea unei persoane dezvaluie multe lucruri despre ea. Si poate ca vorbele nu spun intotdeauna ceea ce simtim, dar ochii tradeaza in mod inexplicabil sentimentele si starea noastra interioara.
Intr-adevar prima impresie conteaza. Categorisim adesea o persoana, fie si fara sa ne dam seama, in functie de felul in care arata, vorbeste sau se poarta. Uneori totusi nu avem nevoie de cuvinte, de gesturi sau de alte feluri de limbaj ca sa ne formam o parere asupra persoanei respective. Privirea unei persoane dezvaluie multe lucruri despre ea. Si poate ca vorbele nu spun intotdeauna ceea ce simtim, dar ochii tradeaza in mod inexplicabil sentimentele si starea noastra interioara.

Atunci cand seducem sau cand suntem noi cele seduse, ochii constituie cea mai eficienta arma. In arta cuceririi, culoarea si expresia ochilor joaca rolul principal. V-ati intrebat vreodata de ce ne captiveaza atat de mult ochii unei persoane? Si de ce ne atrag in mod deosebit ochii de o anumita culoare? Numeroase cercetari stiintifice au demonstrat ca exista o legatura intre culoarea ochilor si trasaturile de personalitate ale fiecareia dintre noi. Iata ce exprima culoarea ochilor si ce calitati si defecte ascund acestia:

Ochii negri exprima pasiune si dragoste de viata. Persoanele cu ochi negri sunt persoane foarte pasionale si temperamentale. Adora provocarile si le place sa-si asume riscuri chiar daca stiu ca nu le pot face fata. Le place sa contrazica si sa fie contrazise chiar daca stiu ca nu au dreptate. La prima vedere sunt persoane inabordabile si par foarte greu de cucerit. Intr-adevar! Este extrem de greu sa privesti in ochii unei astfel de persoane si sa-i citesti sufletul. Rar va spune te iubesc, dar atunci cand o va face, cu siguranta o va face din tot sufletul si pentru ca asta simte cu adevarat. Au o rabdare infinita in relatiile cu cei din jur si se supara foarte greu. Pot trece cu vederea peste multe lucruri, insa nu vor uita niciodata o vorba ce le-a ranit orgoliul. Au tendinta de a exagera in aceasta privinta! Sunt niste persoane luptatoare din fire, iar daca ai ca prieten o astfel de persoana, fii sigura ca nu te va lasa niciodata la greu.

Ochii caprui apartin unor personalitati joviale, receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Este o placere sa stai de vorba cu o astfel de persoana pentru ca atunci cand vrea, chiar straluceste. Fara prea mult efort! Epateaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. Le place sa iubesca, dar si sa fie iubite. In dragoste, prefera intotdeauna un Catalin terestru unui luceafar de pe cer. Sunt firi sensibile, cu un simt al politetii innascut, adora romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pamant. Atunci cand sunt suparate sau triste, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea cerand sfatul unui prieten. Nu sunt persoane razbunatoare, dar ajuta doar pe cei care le-au ajutat la randul lor. Principiul de viata dupa care se ghideaza este: “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri