Privirea unei persoane dezvaluie multe lucruri despre ea. Si poate ca vorbele nu spun intotdeauna ceea ce simtim, dar ochii tradeaza in mod inexplicabil sentimentele si starea noastra interioara.
Ochii verzi – Persoanele cu ochii verzi stiu cum sa-si traiasca viata la maxim si sa se bucure cu adevarat de orice moment al vietii. Le plac lucrurile simple, dar iubesc lucrurile complicate. Sunt niste firi contradictorii, intotdeauna exista in mintea lor o mica lupta intre da sau nu. Le place sa fie independenti din punct de vedere sentimental si le este greu sa aleaga o singura “floare” dintr-o mie de flori colorate. Totusi, cand iubesc cu adevarat, o fac intr-un mod iremediabil si ireversibil. In relatiile lor amoroase, le place sa se joace cu focul. Marele lor atu este acela ca atunci cand intalnesc flacara iubirii, stiu si cate bete sa puna pe foc. Au capacitatea de a vedea partea buna din fiecare om si sunt genul de persoane primite peste tot cu bratele deschise. Sunt carismatice, au un simt al umorului care le face sa fie placute oriunde se duc. Au tendinta de a privi cu putina invidie la ceea ce au cei din jurul sau, uitand sa aprecieze ceea ce au. Scopul lor in viata este sa simta ca traiesc si fiecarui moment special ii asociaza o eternitate.

Ochii albastri vorbesc in limbajul pasiunii si al senzualitatii. Persoanele cu ochii albastri sunt foarte atractive si manifesta o influenta decisiva asupra celorlalti. Au foarte mare incredere in ele insela si uneori tind sa exagereze in aceasta privinta. Atata timp cat joci dupa cum iti canta, totul e bine si frumos. Le place sa fie si sa se simta speciale, dar atunci cand vor, reusesc sa-i faca si pe ceilalti sa se simta speciali. In ciuda aparentei superficialitati, sunt genul de persoane pe care te poti baza de fiecare data cand ai nevoie. Se implica din tot sufletul in ceea ce fac, sunt constante in sentimentele lor si dau dovada de o sinceritate iesita din comun. Urasc minciuna, iar atunci cand iubesc o spun verde in fata. Nicio problema daca nu i se raspunde cu aceeasi moneda! Insistenta este una dintre calitatile sale. Si apoi, are el armele sale secrete...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri