12:09, 5 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle

Studiul arata ca 43% dintre romani se considera prea stresati pentru a da dovada de tandrete fata de prieteni si familie. Procentul este mai ridicat comparativ cu alte tari din Europa, unde media celor care invoca stresul drept motiv pentru a nu fi tandri este de 39%.

Ciocolata Milka a lansat primul Raport Milka privind Tandretea (Milka Tenderness Report) care arata ca cel putin 2 din 5 europeni considera ca sunt prea stresati pentru a impartasi un moment de tandrete cu prietenii si familia.

Studiul arata ca 43% dintre romani se considera prea stresati pentru a da dovada de tandrete fata de prieteni si familie. Procentul este mai ridicat comparativ cu alte tari din Europa, unde media celor care invoca stresul drept motiv pentru a nu fi tandri este de 39%.

Citeste si:
Mondelez Romania lanseaza: Milka Collage
Mondelez Romania lanseaza:...

Raportul privind Tandretea este primul studiu care evalueaza comportamentul de tandrete in 17 tari europene (inclusiv Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Turcia si Ucraina).

“In conditiile in care europenii duc un stil de viata alert si stresant, am dorit sa intelegem mai bine starea de tandrete din regiune si, cel mai important, ce ii retine pe oameni sa isi arate emotiile.”, declara Cristina Pindaru, Brand Manager Milka.

Citeste si:
Lila, vacuta mov de la Milka, readuce tandretea si poezia de sarbatori
Lila, vacuta mov de la Milka,...
  • Maghiarii, se considera cel mai tandru popor, 58% din populatie crede ca se comporta tandru de mai multe ori pe parcursul unei zile.
  • Cehii se considera cel mai putin tandri, doar 28% din populatie crede ca se manifesta tandru in fiecare zi.
  • In Romania, unul din trei romani (32%) se considera a fi o persoana tandra, iar unul din cinci romani crede ca, de cele mai multe ori, tandretea nu se potriveste si, de aceea, nu indrazneste sa o manifeste intre prieteni si in familie.
  • In general, europenii isi manifesta tandretea mai degraba fata de prieteni (54%) decat fata de familie (30%).

Pentru a sustine acest raport, Milka a dezvoltat Harta Milka a Tandretii, pe care identifica punctele fierbinti ale tandretii din Europa, in cadrul unui nou angajament de a-i ajuta pe oameni sa isi activeze latura emotionala. Ungaria este urmata de Turcia si Portugalia in randul popoarelor celor mai tandre, iar Franta, Olanda si Cehia se afla in partea de jos a clasamentului, pe ultimele trei locuri. Romania se situeaza pe locul zece in clasament, 39% din populatie considerand ca se comporta tandru in fiecare zi.

Raportul a privind Tandretea si Harta Milka a Tandretii au fost realizate de Milka pentru a sustine campania „Indrazneste sa fii tandru”. Studiul a fost derulat pe 8300 de respondenti europeni, 500 de respondenti din fiecare tara (250 din Lituania) cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani (Raport barbati – femei – 50:50). Studiul a fost realizat online, in februarie 2011.

CLASAMENTUL TANDRETII IN EUROPA

1. Ungaria (58%) POPORUL CEL MAI TANDRU
2. Turcia (56%)
3. Portugalia (53%)
4. Ucraina (52%)
5. Lituania (50%)
6. Spania (48%)
7. Rusia (45%)
8. Italia (43%)
9. Bulgaria (40%)
10. Polonia & Romania (39%)
11. Austria & Belgia (38%)
12. Germania (37%)
13. Franta (33%)
14. Olanda (31%)
15. Cehia (28%) POPORUL CEL MAI PUTIN TANDRU


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri