10 August 2011 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie unica specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 3

3 presupune creativitate, atractie pentru frumos si estetic, pasiune pentru arte si de aceea acest numar va exercita o vibratie pozitiva asupra personalitatilor artistice, pictorilor, muzicienilor, sculptorilor, scriitorilor, asupra celor care lucreaza in domenii creative.

3 aduce noutate, inedit, talent, originalitate, inspiratie si motivatie si face ca persoanele influentate de el sa manifeste atractie si magnetism asupra celor din jur. Vibratia lui 3 nu se preteaza oamenilor cerebrali si temperamentelor puternice, autoritare.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 4

4 este un numar potrivit pentru persoanele stabile, analitice si constiincioase, cu un simt puternic al realitatii si al raspunderii. Vibratia lui este benefica pentru cei care lucreaza cu bani si cifre, pentru cei care activeaza in domeniul bancar sau pentru cei preocupati de statutul, reputatia si pozitia lor sociala. 4 nu este atat de benefic individual pentru cei cu vocatii artistice sau de pedagog precum este pentru familiile cu membri numerosi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 5

5 este un numar al schimbarii, al aventurii si al neconventionalului. Neprevazutul joaca un rol important in viata ta. Evenimentele se succed cu rapiditate in viata ta, iar stabilitatea pare de multe ori un lucru catre care ai cu greu acces. Autodisciplina este un cuvant pe care il inveti mai ales la maturitate. 5 este un numar care influenteaza favorabil calatoriile si experientele de viata, dar si persoanele individualiste, care iubesc libertatea. 5 nu este la fel de favorabil si pentru familii sau pentru cei care se lasa angajati in dependente de orice tip.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 6


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri