Nu e ceva neobisnuit astazi. Foarte multi oameni isi cauta un partener prin intermediul internetului, numai ca site-urile de socializare nu va pot oferi un portret real despre persoana care va intereseaza.

Oare ce a generat aceasta mentalitate? Site-ul de intalniri da un posibil raspuns, aratand in urma analizelor cantitative, ca femeile nu dau atentie barbatilor saraci. Este ok daca un barbat este foarte tanar si nu are un venit consistent, insa pe masura ce acesta inainteaza in varsta iar venitul sau ramane la acelasi nivel scazut, interesul femeilor fata de el scade.

3. “Aceasta este o poza recenta cu mine”

Incredibil dar, cu cat o poza de profil de pe site-ul de socializare infatiseaza o persoana intr-o impostaza cat mai atragatoare, cu atat este posibil ca acea poza sa nu mai fie de actualitate. In general oamenii isi fac publice fotografii actuale, insa este surprinzator ca atunci cand se prezinta intr-un mod provocator, mai ales femeile, posteaza fotografii facute cu cel putin doi ani in urma.

De asemenea, ceea ce este interesant este ca inaintarea in varsta este corelata de asemenea cu afisarea acestor fotografii mai vechi in care personajele pozeaza intr-un mod provocator. Cu cat sunt mai batrani, oamenii isi pun pe internet poze mai vechi cu ei insisi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

4. “Sunt bisexual/a”

Aceasta este una dintre descoperirile surprinzatoare pe care o scoate in evidenta site-ul de socializare si intalniri. Ar trebui sa intelegem ca in zilele noastre, din punct de vedere sexual este foarte la moda sa te decalri "bi'? In cazul femeilor este de fapt o eticheta care denota incercarea lor de a parea cu mult mai aventurose din punct de vedere sexual. In aceasta privinta, barbatii gay mint cel mai tare.

Cam 12% dintre femeile care utilizeaza internetul se auto-declara "bi", arata studiul sociologic efectuat de catre OkCupid. Insa in realitate, lucrurile nu stau la fel. Doar una din patru femei are aceasta orientare sexuala. E o realitate ce poate fi considerata o palma de trezire din vis pentru barbati si nu o dezamagire. Ei, bine, trei patrimi din fanteziile voastre nu sunt de fapt decat minciuni provocate de fantezie!

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto front main si int. art.: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri