4 August 2011 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Joseph Murphy ne arata cum sa ne folosim de puterea mintii subconstiente, dar si de legea atractiei pentru a atrage prosperitatea si abundenta in viata noastra.

Nu exista limite pe care sa nu le treci daca apelezi la puterea mintii subconstiente. Nu exista un acces limitat la fericite. Nu exista un acces limit la prosperitate. Nu exista un acces limitat la implinire si pace a mintii. Subconstientul are o putere incredibila si te poate duce in punctul in care iti doresti. Important este sa te folosesti de forta lui, sa crezi in ea si sa crezi ca te poate conduce acolo unde iti doresti. Subconstientul iti poate aduce prosperitatea si bunastarea catre care aspiri. Important este sa-i comunici acest lucru si sa ii comunici intr-un fel deschis, hotarat, convingator. Joseph Murphy in cartea “The Power of Your Subconscious Mind” (Puterea extraordinara a subconstientului tau) ne invata cum sa ne folosim de puterea mintii subconstiente, dar si de legea atractiei pentru a atrage banii si prosperitatea in viata noastra. Iata cateva din ideile prezentate in cartea mentionata:

Kudika Tarot

Banii sunt doar o curgere in viata noastra, ne spune Joseph Murphy. Ei vin si pleaca, pleaca si vin, circula in jurul nostru, sunt energie care poate fi intrebuintata pentru a crea alte energii si ii vei folosi in diverse schimburi ce servesc implinirii anumitor nevoi. Banii nu sunt “facuti”, ei sunt “atrasi”. Pentru a atrage banii in viata ta, nu te atasa prea mult de ei si permite-le sa circule liber in viata ta. Trebuie sa acceptam ca avem nevoie de bani, la fel cum trebuie sa acceptam ca nu avem nevoie de ei intru totul. Incearca sa te convingi pe tine insati ca, indiferent de ceea ce se intampla in mediul extern, banii sunt meniti sa circule liber si in ceea ce te priveste. Imagineaza-te ca esti bogat si simte-te ca atare. Crede cu convingere ca dispui de suficienti bani pentru a obtine ceea ce iti doresti. Mintea ta subconstienta trebuie sa stie ca te bucuri din plin de prosperitate.

Citeste si:
Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?
Dezvoltarea armonioasă la...

Ceea ce accepta constientul va fi acceptat si de subconstient care va atrage circumstantele si imprejurarile potrivite pentru a face acest lucru. Vizualizeaza starea ta de multumire si implinire, eliberarea de grijile cauzate de lipsa lor. Trimite catre subconstientul tau sugestii de o incarcatura puternica. Vizualizeaza-te bogat in timp ce te relaxezi in vacanta visurilor tale. Vizualizeaza-te ca folosind acei bani intr-un mod constructiv, cumpatat si rational. Vorbeste despre proiectele si planurile tale financiare cu prietenii, familia, cu cei apropiati. Discutand despre ele, vei transmite subconstientului ca obiectivele tale sunt reale, tangibile si posibile si iti vei asuma implicit o responsabilitate mai mare pentru a le transpune in realitate. Sentimentul de a fi bogat in plan mental atrage bogatia in plan experimental. Pune-ti in acord constientul si subconstientul. Ele trebuie sa vibreze la unison pentru ca subconstientul sa accepte ca adevarat ceea ce propune constientul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri