4 August 2011 publicat în Lifestyle 1795 share-uri

Joseph Murphy ne arata cum sa ne folosim de puterea mintii subconstiente, dar si de legea atractiei pentru a atrage prosperitatea si abundenta in viata noastra.

Atitudinea ta fata de bani conteaza si ea enorm pentru a primi banii pe care ii meriti. Trebuie sa dam banilor ceea ce este al lor. Nu trebuie nici sa-i consideram prea importanti, dar nici lipsiti de importanta. Nu trebuie nici sa ne inchinam lor, dar nici sa ii consideram aducatori de negative si lucruri rele. Este important sa ne gasim echilibrul in atitudinea noastra fata de bani. Este important sa crezi ca banii sunt importanti, dar nu cei mai importanti si ca sunt multe alte lucruri care merita sa fie plasate pe o pozitie superioara banilor. Sunt persoane ce considera banii ca fiind primordiali si pierd din vedere, din cauza lor, relatiile pe care le desfasoara cu ceilalti, linistea si fericirea interioara. Sunt persoane care priveaza banii de orice urma de importanta., iar acest lucru atrage dupa sine insuccesul si bani putini. A privi viata si partea ei materiala intr-un mod echilibrat atrage echilibrul in viata ta materiala si spirituala. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Nu critica banii si nu-i percepe ca pe raul suprem. Subconstientul va lua aceasta convingere ca reala si va incerca sa se protejeze inlaturand acest rau. Fa depozite in subconstient de ganduri frumoase, luminoase, legate de prosperitate, fericire, bunastare, multumire. Mai tarziu vor da roade, iar banii vor incepe sa se manifeste in experienta. Scapa de resentimentele pe care le ai fata de anumite persoane care au o situatie financiara mai buna decat a ta. Nu te gandi intotdeauna ca i-au obtinut prin metode necinstite sau frauda. Sunt multe persoane care isi merita prosperitatea si conditia financiara. Evita sa pastrezi resentimente chiar si fata de angajatorul tau. Evita sa fii gelos si invidios pe cei care au mai mult decat tine. Nu vei face decat sa creezi blocaje care te vor impiedica sa te bucuri la randul tau de prosperitate. Nu insista asupra sentimentelor ostile chiar daca esti platit mai putin decat ai merita. Daca vei reusi sa scapi de ele, vei vedea ca vei obtine fie o marire de salariul, fie un job mai bine remunerat.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri