Iata 10 motive ...

7. Solutie pentru ingrijirea animalelor de companie

Solutia preparata din zat de cafea si apa este foarte utila pentru ingrijirea anumalelor de companie. Dupa cateva spalari cu aceasta, blana animalului va fi mai moale si mai stralucitoare. Unele persoane sustin si faptul ca solutia din zat de cafea tine la distanta puricii si alti paraziti (aceasta ipoteza nu este inca confirmata stiintific).

8. Impotriva pisicilor

Daca aveti probleme cu pisicile care urineaza in gradina dumneavoastra frumos decorata puteti imprastia un amestec de zat de cafea si coji de portocale in zonele pe care doriti sa le protejati. Animalele vor gasi mirosul acestui amestec prea exotic si nu vor mai dori sa isi faca nevoile acolo.

9. Solutie impotriva furnicilor

Atunci cand ajung in baie sau prin haine, furnicile va pot da multe batai de cap. Puteti evita aceste insecte minuscule daca frecati podeaua sifonierului cu zat de cafea. Furnicilor le displace aroma de cafea si “sunt alergice” la proprietatile extractului de cafea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

10. Materie pentru compost

Amestecat in pamant, zatul de cafea elibereaza nutrienti care imbogatesc solul si il fac mai acod. Plantele care cresc in soluri acide vor fi mai sanatoase, obtinandu-si mai repede hrana necesara. Daca imprastiati zat de cafea prin gradina plantele va vor fi recunoscatoare si vor face cele mai frumoase flori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri