Recent a fost celebrata ziua de 4 iulie - sarbatoarea Statelor Unite ale Americii, asa incat ne-am amintit una dintre cele mai cunoscute fraze din istoria omenirii: 'Noi sustinem ca aceste adevaruri sunt de la sine evidente, ca toti oamenii sunt creati egali, ca ei sunt inzestrati de Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, ca printre acestea sunt: Viata, Libertatea si dreptul la Fericire'(Declaratia de Independenta din anul 1776).

Chiar daca va va surprinde acest aspect, sa stiti ca oamenii sunt mai fericiti dupa 50 de ani. La aceasta varsta, oamenii sunt mai impacati cu ei insisi sunt mult mai ingaduitori fata de tot ce este in jurul lor. In timp ce imbatranim ajungem sa fim mai intelepti si in acelasi timp sa ne imbunatatim inteligenta emotionala.

In termeni geo-politici, un studiu din anul 2010 a aratat ca Danemarca este tara cu cei mai fericiti oameni. Ei ocupa locul intai in ceea ce priveste satisfactia fata de propria viata, locul 7 in ceea ce priveste sentimentele pozitive si locul cinci in ceea ce priveste veniturile pe care le au. Din 155 de tari analizate, Romania este pe locul 73, impartind aceeasi pozitie cu Libanul, Africa de Sud, Rusia si Slovacia. Aici se declara fericiti doar 21 % dintre cetateni. Acelasi sondaj arata ca in tarile nordice traiesc cei mai fericiti oameni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Foto front, main si interior articol: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri