Am descifrat secretele barbatilor: Ce spun mazgaliturile despre partenerul tau?

12:07, 7 Iulie 2011 publicat în Lifestyle

Uneori le schiteaza din plictiseala, alteori inconstient, alteori in timp ce se gandesc la ceva cu adevarat important. Nu doar femeile obisnuiesc sa realizeze aceste mazgalituri, ci si barbatii. Iar aceste mazgalituri izvorasc uneori chiar din subconstient, vorbind mai mult decat ne spun ei despre dorintele si nevoile masculine. Alteori, conform studiilor psihologice, sunt incarcate de anumite semnificatii si simboluri. Iata care sunt acestea:

Pozitia mazgaliturilor in pagina: Ce semnifica?

Mazgaliturile pozitionate in stanga paginii denota preocupare si teama pentru necunoscut si pentru ceea ce va aduce ziua de maine. Totodata, acestea pot arata o inclinatie catre trecut, atasament fata de acesta, agerime mentala, teama de a nu-i fi demascata sensibilitatea.

Citeste si:
Astrologie pe 30 de zile: Horoscopul lunii Aprilie 2021 în detaliu,...
Astrologie pe 30 de zile:...

Mazgaliturile pozitionate in dreapta paginii tradeaza impulsivitate si lipsa de control.

Mazgaliturile pozitionate in josul paginii –acestea pot semnifica o atitudine generala practica si realista, dar pot fi percepute si ca un semn al depresiei.

Citeste si:
Cercetările științifice confirmă: 'Femeile au evoluat pentru a fi...
Cercetările științifice...

Mazgaliturile pozitionate in partea de sus a paginii pot fi un indiciu al unei firi lipsite de simt practic, dar si accentul pus asupra laturii spirituale. Acestea mai pot semnifica si entuziasm.

Mazgaliturile pozitionate in centrul paginii indica dorinta de intimitate si de a crea legaturi sociale cu cei din jur, dar in acelasi timp si nevoia de a avea spatiu personal.


Interpretarea celor mai des intalnite mazgalituri pe care le fac barbatii

Modalitatea in care sunt trasate mazgaliturile este si ea importanta. Daca mazgaliturile sunt efectuate prin apasarea usoara a pixului sau a creionului acest lucru poata trada un caracter sensibil. Daca partenerul deseneaza mazgaliturile apasat inseamna ca este o persoana energica si activa, care are tendinta de fi agresiva uneori. Mazgalaturile trasate neregulat denota instabilitate, agitatie si neliniste, dar si schimbari frecvente ale starii de dispozitie. Evident, daca mazgaliturile sunt regulate, acest lucru denota o personalitate echilibrata.

Mult mai frecvent decat femeile, barbatii obisnuiesc sa deseneze pe marginea foii, intr-o varietate de forme, vehicule. Daca partenerul tau are obiceiul de a desena masini de lux acest lucru arata ca este preocupat de latura materiala a vietii. Barbatii care schiteaza trenuri sau locomotive sunt persoane care actioneaza lent, cu grija si precautie, cantarind bine fiecare pas, insa ajungand in cele din urma acolo unde isi doresc. Schitarea de vapoare si iahturi tradeaza dorinta subconstienta de a evada din anumite contexte care au un caracter restrictiv, limitativ. Desenarea de avioane de razboi sau de tancuri de lupta este un indiciu al unei personalitati combative, al unei persoane care stie ce poate, vrea sa demonstreze tuturor acest lucru, vrea sa castige cu orice pret. Totodata, avioanele cu reactie pot trada si o dorinta sexuala intensa.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri