4 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Evolutia reprezinta nazunita fundamentala a tuturor fiintelor omenesti. Oricare ar fi obiectivele pe care vi le-ati propus si pentru orice ati lupta, orice ati vrea sa obtineti in viata si nu aveti inca are legatura cu progresul. El sta la baza a tot ceea ce da senzatia de implinire, satisfactie si dezvoltare personala.

Legea 9: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat obiectivul tau sa fie mai mare decat banii

Banii pot fi o masura utila a succesului si a evolutiei in anumite situatii si constituie o resursa pe care o putem folosi pentru a infaptui lucruri si mai mari dar, la un moment dat, banii fara vreun alt scop isi pierd semnificatia. Daca devin telul final, banii stopeaza progresul. In cazul in care avem un obiectiv mai mare decat propriile posibilitati de moment, scopul ne va motiva sa ne straduim. Telul da un sens vietii si ne ajuta sa ne directionam si sa ne concentram eforturile si talentul. Mai mult, atrage talentul si energia altor oameni ale caror scopuri se potrivesc cu al nostru. Trebuie sa ne gandim la bani ca la un mijloc de a atinge un tel mai important si astfel vom atrage toate resursele si recompensele care dau bogatie vietii.

Legea 10: Procedeaza intotdeauna in asa fel incat intrebarile tale sa fie mai mari decat raspunsurile

Copii fiind, atunci cand ne dezvoltam intr-un ritm rapid, punem o multime de intrebari. Pe masura ce crestem, incepem sa credem ca dispunem de multe raspunsuri. Trebuie sa constientizam faptul ca progresul tine de un teritoriu necunoscut si ca ceea ce stim pana in prezent reprezinta trecutul. Ceea ce trebuie sa descoperim reprezinta viitorul si este nevoie sa facem intotdeauna ca intrebarile noastre sa fie mai relevante decat raspunsurile. Numai astfel vom reusi sa ne indreptam spre un viitor remarcabil, deschis noilor posibilitati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri