Incerc sa traiesc momentele frumoase alaturi de cineva si imi doresc enorm sa ajung sa iubesc si el pe mine... sa simt macar odata ce inseamna sa fii fericita cu adevarat!

Atunci nu realizam ca aceste fraze imi vor ramane impregnate in minte si ca mai tarziu ma vor face sa fiu pesimista si neincrezatoare si in acelasi timp nefericita. Acum incerc sa ma ”vindec”, sa fiu mai deschisa fata de cel de langa mine, sa nu mai am retineri (chiar si pentu o simpla imbratisare), sa ii zic ca imi e dor….chiar daca inca mai analizez..Poate odata o sa incetez sa mai gandesc atat de mult ..si sa traiesc cu adevarat!

Nu astept sa ma intelegeti dar cred ca greseala asta o fac multe mame in ziua de azi, si in loc sa aiba un effect benefic asupra copilului.. din contra il afecteaza si mai tare. Eu una am ajuns sa ma lupt cu mine..cu gandurile mele. Incerc sa traiesc momentele frumoase alaturi de cineva, si imi doresc enorm sa ajung sa iubesc si el pe mine... sa simt macar odata ce inseamna sa fii fericita cu adevarat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit


Un articol de Loredana Tabacaru


Cu acest material, Loredana a participat la concursul de creatie organizat de Garbo impreuna cu editura Humanitas.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri