Imagineaza-ti ce putere poate avea un gest gresit. Imagineaza-ti o palma venind de la cel iubit. Imagineaza-ti ca un gest de tandrete pe care l-ai asteptat zile la rand iti este inlocuit printr-un spate intors... Iar indiferenta este cea care transforma iubirea intr-un monstru trist si temator, pe care nu si-l mai doreste nimeni.

O multitudine de factori… atat de multi incat ne ingrozim de cati sunt. Cuvintele…. Nu doar ca ne polueaza iubirea, dar sub forma de certuri distructive o omoara lent. Sub forma de tacere o omoara sigur. Sub forma de jignire il sufoca si il anihileaza pe celalalt. Sub forma de reprosuri… iti paveaza drumul spre nefericire si indoiala ca ai facut alegerea potrivita. Violenta care imbraca forma cuvintelor este cea mai usturatoare. Gesturile…. daca un gest iti da curajul de a te impotrivi unei lumi intregi, imagineaza-ti ce putere poate avea un gest gresit. Imagineaza-ti o palma venind de la cel iubit. Imagineaza-ti ca un gest de tandrete pe care l-ai asteptat zile la rand iti este inlocuit printr-un spate intors… Imagineaza-ti ca astepti un gest… asa mic, banal si pricaijt cum este si in locul lui nu primeste nimic sau nu poti inlocui prin nimic altceva gestul respectiv… Faptele… Faptele pot demonstra totul uneori. Uneori nu exista cale de scapare din calea lor…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Comoditatea… este atat de parsiva ca se confunda cu aerul curat atunci cand se instaleaza cu indrazneala si tupeu in canapeaua pe care s-a nascut povestea voastra de iubire. Este atat de toxica incat ai impresia ca astfel a fost dintotdeauna, ca nu poti iesi din zona asta calduta de confort in care nimeni nu se mai straduieste sa placa, sa admire, sa existe, sa seduca, sa cucereasca, sa demonstreze ca merita sa fie iubit si ca iubeste.

Comoditatea te impiedica sa vezi ca iubirea trebuie resuscitata, cucerita, recucerita, iar si iar, pana cand trezeste pofta de viata si de celalalt. Comoditatea contine urme de resemnare si de neputinta in ea.

Gandurile…. un gand pozitiv si puternic orientat catre persoana iubita face cat o mie de cuvinte. Un singur gand de dragoste creeaza zeci de ganduri de dragoste in jurul tau. Iubirea este ceea ce gandim despre ea. Gandurile frumoase orientate asupra persoanei iubite au puterea unui talisman. Nu putem construi nimic fara un gand de bine. Nu putem hrani iubirea daca gandurile pe care le indreptam asupra persoanei iubite nu au substante vitale, nutritive. Iar sentimentele… sa nu ne aruncam sentimentele pe jos si nici sa ii improscam pe ceilalti cu ele. Pe unele sa le reciclam, pe cele pe care nu le mai vrem sa le depozitam intr-un loc discret, ascuns, cu demnitate si respect pentru ca au fost odata...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri