Imagineaza-ti ce putere poate avea un gest gresit. Imagineaza-ti o palma venind de la cel iubit. Imagineaza-ti ca un gest de tandrete pe care l-ai asteptat zile la rand iti este inlocuit printr-un spate intors... Iar indiferenta este cea care transforma iubirea intr-un monstru trist si temator, pe care nu si-l mai doreste nimeni.

Gandeste negativ despre iubirea, proiecteaza-ti gandurile negative asupra persoanei pe care sustii ca o iubesti. Gandeste ca prezenta ei te enerveaza, gandeste ca nimic din ceea ce face nu este bine, gandeste ca poate nu este omul potrivit pentru tine…. Si acum… gandeste-te daca asta era ceea ce gandeai la inceputul relatiei voastre. Nu devine lumea in jurul tau brusc intunecata? Nu te apasa un aer irespirabil? Gandurile de neiubire, mai inainte de actiuni, contin particule straine si nocive care dauneaza grav vietii unei relatii. Indiferenta . Tot lasitate e si daca nu iti pasa (Octavian Paler)… iar Indiferenta este cea care transforma iubirea intr-un monstru trist si temator, pe care nu si-l mai doreste nimeni. Indiferenta taie aripi, deznoada legaturile, darama puntile, reduce pulsul iubirii si o mentine la un nivel redus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sa ne oprim din a ne polua inima. Avem nevoie de oxigen ca sa putem respira linistiti langa alte fiinte vii. Avem nevoie de soare sub forma de lumina care atinge si mangaie inima, nu radiatii care ard invelisuri si strapung prin carne. Avem nevoie de verde care sa curga firesc si reconfortant peste inimile noastre. Avem nevoie de ape curate care sa spele frustrarile, nemultumirile, dezamagirile, durerile care se sedimenteaza in suflet. Avem nevoie sa credem intr-un viitor curat pentru iubirile noastre. Avem nevoie de iubire indiferent de forma ei. Sa ne salvam zic. Sa tragem planeta iubirii peste noi. Sa spunem te iubesc daca iubim, sa simtim daca nu putem altfel. Sa ne dam sanse. O sansa cel putin…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri