Copil fiind, nu am vrut sa dau crezare celor mai mari care imi aratau dovezi ca Mos Craciun nu exista. An de an asteptam sa vina Mosul sa imi ghiceasca dorintele si sa mi le implineasca. In cele din urma am incetat sa cred si incet incet am invatat sa fiu responsabila pentru propria-mi fericire.
Copil fiind, nu am vrut sa dau crezare celor mai mari care imi aratau dovezi ca Mos Craciun nu exista. An de an asteptam sa vina Mosul sa imi ghiceasca dorintele si sa mi le implineasca. In cele din urma am incetat sa cred si incet-incet am invatat sa fiu responsabila pentru propria-mi fericire.
Legenda lui Mos Craciun a fost creata pentru fericirea celor mici. Ei cred mai mult decat noi in puterea visului, isi exerseaza mult mai mult imaginatia si invata ca lumea este buna, feerica pentru ca mai apoi, la maturitate sa uite acest lucru.
Cu totii ne-am dori sa renuntam macar pentru o zi la griji, la responsabilitati, sperand ca astfel am putea obtine o libertate totala. Mos Craciun, duhul, zanele, toate ne invata ca dorintele pot deveni realitate, dar nu oricum. Trebuie sa facem ceva astfel incat sa meritam ceea ce primim. O cunostinta i-a spus fetitei ei ca mosul si-a trimis spiridusul pentru a o spiona sa vada daca este sau nu cuminte. Daca devine rautacioasa atunci spiridusul ii va spune mosului sa nu ii aduca nimic. Se pare ca functioneaza. Multi dintre copiii deveniti adulti uita insa ca dorintele nu se implinesc peste noapte si ca norocul ni-l facem cu mana noastra. Trebuie pur si simplu sa demonstram ca meritam, ca avem puterea de a face fata dorintei atunci cand ea se implineste.
Trebuie sa invatam sa devenim noi Mos Craciun, nu atat pentru ceilalti cat pentru noi insene. Asa ca te invitam in clipa aceasta sa iti pui o dorinta. Gandeste-te la ce iti doresti tu cel mai mult. Nu trebuie sa fie ceva ce isi doresc altii pentru tine, nu trebuie sa fie ceva ce... “trebuie” sa se intample, ci ceva ce iti doresti tu. Gata?
Acum gandeste-te la momentul in care iti doresti tu sa se intample si la fiecare dintre pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Nu, nu este imposibil! Poate vrei sa iti schimbi cariera, poate vrei sa promovezi, poate vrei ca micutul tau sa aiba parte de o viata cat mai frumoasa, poate vrei pur si simplu sa fii... iubita si fericita. Sa presupunem ca doresti sa te orientezi catre un alt domeniu. Un prim pas ar fi sa stabilesti exact ce cursuri trebuie sa urmezi, unde poti gasi informatiile necesare, trebuie sa te documentezi cat mai mult, pentru ca este prima ta sansa sa iei contact cu domeniul in cauza. Un alt pas ar fi sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru un anumit tip de post. Poti lua lectii de dictie, poti face exercitii de creativitate, iti poti perfectiona abilitatile de negociere etc. Stabileste fiecare pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a fi cat mai bine pregatita. Apoi, actioneaza, cauta anunturi de joburi, trimite CV-ul tau companiilor unde ai dori sa lucrezi. Suna extrem de simplu si chiar asa si este, dar ne este atat de teama de schimbare, devenim atat de dependenti de un status quo, incat uitam ca avem infinit de multe posibilitati. Trebuie doar sa demonstram ca meritam ca dorintele noastre sa se implineasca.
Anul acesta, tu esti propriul Mos Craciun! Sarbatori fericite!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri