13 Aprilie 2011 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Potrivit Teoriei bioritmului, vietile noastre sunt afectate de trei cicluri primare: bioritmul fizic, bioritmul emotional si bioritmul intelectual. Aceste cicluri debuteaza la nastere si apoi merg in sus si in jos, precum niste curbe, atingand diferite niveluri, pe parcursul vietilor noastre. Unii oameni spun ca monitorizandu-si bioritmul pot sa isi imbunatateasca viata.

Bioritmul emotional – 28 de zile. Acesta este ciclul bioritmic care domina femeile. El regleaza emotiile, sentimentele, starea generala, sensibilitatea, sexualitatea, fantezia, temperamentul, nervii, reactile, relatiile si creativitatea. Perioada pozitiva a bioritmului este cea mai buna pentru a pune bazele unei relatii, pentru comunicare si afaceri si pentru activitati creative. In perioada negativa a bioritmului emotional te vei simti singura, trista, nesigura, temperamentala, neindemanatica. In acest caz ar fi bine sa eviti certurile si confruntarile si de asemenea, ai grija la cuvinte.


Bioritmul intelectual – 33 de zile.
Bioritmul Intelectual regleaza inteligenta, logica, reactiile mentale, sensul directiei, al deciziilor, judecata, puterea de deductie, memoria si ambitia. In faza pozitiva a intelectului vei gasi sursa organizarii, a unei tineri de minte excelente. Va fi un timp potrivit pentru acumularea de cunostinte sau pentru alcatuirea unui plan de bataie. Este o perioada buna pentru abstractionare, pentru fluenta verbala. Acum vei putea intelege mai usor concepte noi si vei face fata mai usor noilor provocari. In ziua critica vei fi mai predispusa la a lua decizii proaste, la a face greseli si la a fi mai inceata din punct de vedere mental. In faza negativa, atitudinea ta intelectuala va fi marcata de o lipsa de organizare, aiureala si ar fi o perioada in care acumulezi informatii mai greu, nu tocmai potrivita pentru a invata.

Exista o multime de site-uri care te ajuta sa iti calculezi bioritmul, in functie de ziua si ora la care te-ai nascut. Un exemplu il gasiti pe www.biorhythm-calculator.net, iar un altul pe www.astrojyoti.com/biorhythm. Corespund datele indicate in tabele, starii tale generale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri