In perioada 9-17 aprilie, avem ocazia rara in Romania de a invata sa practicam meditatia sub indrumarea unui invatator autentic, BILL KARELIS.

Programul propus de Bill Karelis pentru Retreat-ul Urban de la Centru Seeds for Happiness este deschis tuturor celor interesati, indiferent de nivelul de experienta si include: meditatie, perioade de liniste, prelegeri, ateliere, discutii si interviuri private si este o ocazie rara in Romania, de a practica meditatia sub indrumarea unui invatator autentic, cu practica indelungata si experienta.

Pentru a afla mai multe detalii despre programul acestui eveniment o puteti contacta pe Claudia Damoc, la adresa claudia@seedsforhappiness.ro

Despre Seeds for Happiness:

Seeds for Happiness este o oaza de liniste intr-o lume agitata, unde oamenii isi pot (re)descoperi componenta spirituala a existentei si pot invata sa se bucure cu adevarat in si de Prezent.
 

Date de contact:

Bucuresti, str. Fabrica de Chibrituri 16
Pagina de facebook seeds for happiness; Email: claudia@seedsforhappiness.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

 Foto front si main: By Chayantorn Tongmorn /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri