21 Martie 2011 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Am facut o trecere in revista a celor mai importante previziuni pe care misticul indian le-a facut cu privire la Romania si menirea spirituala a acestei tari.

Inainte insa de a ajunge in aceasta etapa, Romania va traversa anumite “framantari” si va fi supusa unor “trei mari incercari”. Finalul ultimei incercari este reprezentat de cutremure care vor afecta intreaga planeta. Pana la spiritualizarea suprema a Romaniei, “vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire” nu vor ocoli aceasta tara. Misticul vorbeste despre o “scoarta” care va lua foc, despre schimbari climaterice, despre cutremure de pamant in urma carora multe locuinte vor fi distruse, despre furtuni si uragane, despre vanturi cu mare putere nimicitoare.

La nivel mondial, Sundar Singht mentioneaza iminenta unui razboi fulgerator cumplit de pe urma caruita nimeni nu va castiga, nimeni nu va pierde. “Vor ramane trei categorii: mortii, cei raniti si mutilate de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.” Planeta va fi traversata de foamete, crime, atacuri ale fiarelor salbatice asupra oamenilor si locuintelor, de boli cunoscute deja, de altele noi, inspaimantatoare, cu care nimeni nu s-a mai confruntat pana acum. Cei mai afectati vor fi “cei rai”, iar cei care vor supravietui si vor putea suporta aceste vremuri zbuciumate si tumultoase vor fi cei care urmaresc iluminarea spirituala, cei care se lasa calauziti de voia si puterea divina, cei care traiesc avand existenta divina in suflete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Razboiul fizic, al armelor va fi urmat de unul si mai teribil, si mai greu de dus:vcel al sufletului si al credintelor. Conform previziunile misticului indian, cel de-al VII-lea Sinod Ecumenic va avea loc in Romania. “In viitor puterea papala va disparea treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna”. Tot Romaniei ii va parveni misiunea de a regenera spiritual celelalte popoare ale lumii.

Foto fr si main: By Kolbakova Olga /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri